Trendreport men

10 najaarstrends 2018 voor mannen

Mannen willen er vast ook wel op hun best uitzien. Aangezien er altijd maar wordt geschreven wat wij vrouwen aan moeten trekken of wat trends zijn voor ons, willen mannen ook wel weten wat ze kunnen dragen deze winter. De trends lopen erg uiteen, maar er is ook ruimte voor basics hoor. Stijlvol voor de dag komen zonder elle lange uren voor de spiegel te moeten staan. Mannen maar ook vrouwen lees gauw verder.

Winterjassen

Camel coats, geruiten winterjas, de leren bikerjack, een lange coat, oversized shoulder, de brandweerman jassen look-a-like, schapenvacht jassen

Hoewel de meeste mannen voor comfortabel en warm gaan hoef je niet deze trends te volgen. Je kan ook kiezen voor een lekkere warme gewatteerde jas of een jas die hierop lijkt. Zolang jij je er goed bij voelt moet je de jas dragen en anders niet.

Boots

Naast de sneaker staan boots ook weer zeker in de trend top wat mannen deze winter aan hun voeten kunnen gaan dragen. Kies voor een mooie suède boots of grove boots.

Kleur

Basiskleuren: Zwarttinten, grijstinten en offwhite. Accentkleuren: Geeltinten, groentinten en roodtinten. De kleur bruin in allerlei nuances. Blauwtinten

Fendi Winter 2018-2019

Stoere truien

Kabeltruien, sweaters, cartoonlogo’s, knal kleur, print of een effen kleur

Minimalistisch

Investeer in goede basics met effen kleuren, want niet iedere man zit er op te wachten een wandelende kermis te zijn met printje hier en printje daar. Combineer dan de printje met een effen kleur. Textuur staat centraal en wees rustig met printjes, kleur of versieringen.

Denim on Denim

Combineren van verschillende kleuren denim of houdt het rustig door dezelfde kleuren nuances. Stoere boots of een witte sneaker eronder en je bent trendy.

Western Boy

Zegt al genoeg. Ruiten, schapenvacht jas, leren jacks, spijkerbroeken met vintage look, stoere statement truien

Laagjes

Ga voor het combineren van verschillende materialen. Bijvoorbeeld grof gebreide items met stevige jassen of fijne items.

Gucci Wintertrends mannen 2018-2019

Jeans

Slim jeans: niet zo strak als een skinny, maar ik denk toch wel even iets fijner zittende jeans. Rechte jeans, coated jeans, skinny jeans, jaren 80 broeken, vintage look, scheuren, gaten,

Overige

Leer, krijtstreep, maatkostuum, ruiten, bloemen, tijgerprints, basics kunnen altijd, logo’s, rondere pasvormen, verfijnde materialen, cartoons, petten, glanzende stof, prints, de mini tas, fannybag, folklore, Schoenen: Robust en stoer. veterschoenen, enkellaarzen, creepers, sokschoenen, instappers, sneakers.

 

❤ Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *