Personal

5 dingen die je nog niet wist over mij #1

Een nieuw jaar. Nieuwe rondes, nieuwe kansen. Het wordt tijd om elkaar eens wat beter te leren kennen. 5 dingen rondom feitjes die jullie nog niet van mij wisten. Daarom heb ik 5 dingen op een rijtje gezet die jullie waarschijnlijk niet van mij wisten. Daarnaast wil ik meer persoonlijke verhalen en/of feitjes over mijzelf op mij blog schrijven, zodat jullie meer over de persoon achter This Lady is Lovely Things weten. Lees je mee? Onderaan mijn blog heb ik nog een leuke vraag voor jullie gesteld. Ik ben benieuwd wat je antwoord is.

1. Ik heb een hekel aan koffie

Alles wat naar koffie smaakt vind ik vies. Koffie vind ik ontzettend smerig om te drinken, de geur vind ik lekker maar ik krijg het in een beker of een kopje gevuld met koffie gewoon niet naar binnen. Mij kan je blij maken met thee. Thee, thee en nog eens thee.

2. Nederlandse films, ik houd er toch zo van

Costa, Mannenharten, Hartenstraat, Soof, Alles is liefde, Verliefd op Ibiza, Gooische Vrouwen en nog veel meer eigenlijk. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik had mij opgegeven om te figureren in de nieuwe film Verliefd op Cuba, maar helaas kwam mij de tijden niet uit om te kunnen deelnemen. Ik baal er nog steeds van, maar ach wellicht een andere keer bij een andere film. Daarnaast ook Dirty Dancing, Grease, The Hills, dansfilms, maar ook vechtfilms šŸ™‚ Niet nadenken, maar gewoon zitten op de bank met een zakchips in de hand.

Thee, Thee en nog een Thee

3. Ik heb een grote tijdschriftencollectie

Bij mijn ouders op zolder staan een heleboel stapels aan tijdschriften. Ik kan dit namelijk niet kwijt in mijn huis, want zo groot is het niet. Van drie jaar heb ik in mijn eigen huis staan, maar zodra dit groter en hoger wordt verkas ik het naar mijn ouders. Altijd handig toch haha. Ik heb ook tegen mijn vriend gezegd, dat ik nooit maar dan ook nooit mijn collectie weg doen. Ik vind het zonde en kan het niet over mijn hart verkrijgen om bepaalde tijdschriften weg te doen.

I Love Dutch Movies and other movies

4. De Max geheugentrainer kijken en meedoen

Ik vind het leuk en leerzaam om naar de Max geheugentrainer te kijken. Het boodschappenspel wie kent dit nou niet en stiekem ook meedoen he, zonder dit ooit met iemand te delen. Kijken of je nog goed kan onthouden. Soms vind ik dit nog wel eens lastig hoor. En de sommen poeh. Ik ben slecht in wiskunde/ hoofdrekenen. De rekenmachine heeft mij, maar ik denk vele van ons verpest. Keersommen daar in tegen ben ik ontzettend goed in, omdat ik mij vroeger blind oefende op die rijtjes uit mijn hoofd leren.

5. Vogelliefhebber

Ik kan enorm genieten van de mussen en duiven die bij mijn ouders in het vogelhuisje komen en in de struiken zitten. Voor zover ik mij kan herinneren hebben zij een vogelhuisje en is het een drukte van je-wel-ste met vogeltjes. Dit vind ik nou gezellig het gekibbel van de musjes. Je zit dicht op de natuur en ziet alles wat ze doen. Hoe mooi is dit.

 

Welke dingen weten mensen niet over jou? En wat vind jij van deze 5 dingen ?

 

ā¤Ā Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *