Leuke podcasts voor vrouwen
Ambitie en Succes

5 leuke podcasts voor ondernemende vrouwen

Fashion-LadyLovelyblog voorziet jullie in deze periode van zoveel leuke alternatieve tips om te kunnen doen. De 70 leuke tips om thuis te doen, de Lente tips en nu de podcasts tips voor ondernemende vrouwen. Immers hoef je er geen vrouw voor te zijn hoor, maar bedenk wel goed het is echt voor vrouwen. De onderwerpen vind ik namelijk passen bij wij vrouwen, meiden, ladies, dames. Yo inner go girl things.

Je bent immers wel een tijdjes bezig wil je alles beluisterd hebben. De rode draad is dat alle podcasts bedoelt zijn om te inspireren, motiveren, te verbinden en jezelf te ontwikkelen. Precies wat wij nu echt zo goed kunnen gebruiken.

Deze 5 podcasts zijn via Sportify te beluisteren

1. Celine Charlotte Podcast

Deze podcasts gaan over de manier hoe zij als ondernemer te werk gaat, maar ze laat ook persoonlijke onderwerpen ter sprake komen. Leerzaam, maar ook leuke lachmomenten. Celine Charlotte vind ik altijd fijn praten, want als zij praat heb ik mijn aandacht bij haar onderwerpen. Haar stem vind ik boeiend, trekt je aandacht door de manier van vertellen en toon in haar stem. Ik vind het een prettige manier om naar te luisteren.

2. Wat ik wou dat ik wist

Kelly vertelt je in deze podcast de struggles waar zij als mid-twintiger mee dealt. Ik vermoed dat dit absoluut herkenbare punten en/of onderwerpen worden besproken die voor jou herkenbaar zijn. Voor mijzelf wel. Door over diverse onderwerpen te spreken komt er bij mij situaties in mijn eigen leven naar boven waarbij ik dit soort gelijks heb meegemaakt.

3. WorkJuice Podcast

Sharon en Tessa vertellen je in deze podcast over werkgerelateerde onderwerpen voor ondernemers, maar ook voor mensen met een 9 tot 5 baan. Van stress tot burn-outs en vieren van successen. De ideale podcast voor een power vrouw.

Tips om in de Lente te gaan doen lees je hier

4.Flow met Marlou Volkerink

Deze vrouw heeft ook z’n fijne stem om naar te luisteren in een podcast. Ik vind het ontzettend belangrijk bij een podcast de stem. Marlou vertelt over haar eigen avontuur als ondernemer en geeft je ontzettende goede tips voor je onderneming maar vertelt ook persoonlijke dingen. Houd je kladblok en pen in de aanslag, zodat je gelijk de bruikbare tips kan noteren en in werking kan zetten.

5. Ted Talks Daily

In de podcast van Ted Talks Daily kun je luisteren naar verhalen over uiteenlopende onderwerpen die worden verteld door verschillende sprekers op het gebied van feminisme, activisme of politiek. De verhalen opent je ogen voor een goed begin van de dag.

70 dingen tips om nu thuis te doen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Look of the week

maart 25, 2020