Trendreport

5 najaarstrends voor 2018

augustus 30, 2018

Gevoelsmatig lijkt het de afgelopen dagen dat de herfst in Nederland zijn intrede al heeft gedaan. Maar zoals wij in Nederland gewend zijn wordt het de komende dagen weer heerlijke temperaturen. Ondanks dit ben ik alvast op zoek gegaan naar een aantal trends voor het najaar van 2018. Ik heb vijf trends uitgelicht. Dit zijn de witte laarsjes, grijs maar ook bruin wordt het nieuwe zwart, de fanny pack wordt vervangen door de belt bag en je tijger of panterprint kan de kast in.

Witte laarsjes Instagram

De witte laarsjes: Het nieuwe modeseizoen vraagt opnieuw om mooie witte laarsjes. Vorige seizoen(lente/zomer) en vorig jaar herfst/winter werd de witte laars al gespot, maar deze trend zet gewoon door hoor. Zelf heb ik de ideale witte laarsjes nog niet gevonden, maar ik zet gewoon mijn zoektocht voort.

Grijs

Grijs is het nieuwe zwart: Grijs is zakelijk, grijs is saai, maar grijs kan ook mooi worden opgeleukt. Eigenlijk wordt deze kleur vaak onderschat.

Het bruine pak Instagram

Maar bruin is ook het nieuwe zwart: Bruin. De kleur bruin schijnt net als grijs te gaan heersen, maar eigenlijk denk ik zelf dat gewoon de herfstkleuren als bruin, grijs, okergeel, zwart, groen, het altijd goed blijven doen. (Heej, dit rijmt hahah).

Belt bag

De beltbag: Ben je eenmaal gewend aan de fanny pack (heuptasje) en trouwens de winkels hangen vol met fanny packs. Komt de beltbag om de hoek kijk.

Isabel Marant

De slangenprint: Dierenprints all over, maar vergeet even het panter en tijgerprintje. Voor modeliefhebbers zijn dierenprints eigenlijk nooit verdwenen, maar de slangenprint begint nu echt wel hotter dan hot te worden. Move over tijger hier komt de slang.

 

Wat vind jij van deze trends? En zie jij jezelf al hierin lopen?

 

❤ Annemieke

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *