Leuke Videoland series
Tips

Mijn favorieten series van Videoland

Sinds ik Videoland heb ontdekt, ben ik eigenlijk niet meer weg te slaan bij de televisie. Ik smul vooral van veel Nederlande films en series, maar van anderstalige films en series ben ik ook super fan van. En deze moeteen voornamelijk zoet en sappig zijn. Waarin ik mij zelf herken of juist niet. Beetje leerzame materiaal, maar het moet vooral leuk zijn. Droom weg en waan je even als de personages in mijn favorieten series van Videoland.

Veel kijk plezier

Younger

Weet je niet waar de serie Younger over gaat? Of toch wel? Nou ik vertel je een klein stukje over de serie. Het gaat over Liza een vrouw van in de veertig met een geheim! En dit geheim, wordt dit onthuld of niet? Younger heeft de perfecte mix van humor, millenial situaties en drama. Geregeld worden de millenials breed uitgelicht met hun social media, gekke afkortingen, alles willen bereiken en niks willen missen. Vrouwen die er voor gaan voor wat ze willen bereiken, ongeacht hun leeftijd. Ze supporten elkaar en dat willen we allemaal toch, en geen bitchy gevecht.

Als je eenmaal aan deze serie begonnen bent, wil je opblijven en zoveel mogelijk afleveringen kijken. Ik vind de serie heel erg verslavend. Super verslavend, maar dat zijn de andere serie die in dit blogartikel staan ook. Jammer genoeg is de serie na 7 seizoenen gestopt. Maar ja weet je aan alles komt wel een eind. Hopelijk komt er nog eens een film of een vervolg, van hoe is het nu met??? Ja, toch als fan wil je weten hoe het gaat met Liza!

The Bold Type

Nog z’n ontzettend goede vrouwen/meiden serie. En ook weer staat de millenial in de picture. Millenial verhalen, maar ook echt zoveel onderwerpen die tegenwoordig spelen in het echte dagelijks leven komen ter spraken. Borstkanker, vreemdgaan, val je op vrouwen of mannen, vriendjes politiek, digitaal versus een echt tijdschrift, social media, het opbouwen van je carrière en nog veel meer.

Herkenbare situaties voor mij, maar ik vermoed ook wel voor jouw. Drie geweldige meiden die werken bij het populaire tijdschrift Scarlet. Wonen en werken in een geweldige stad als New York willen wij allemaal! En ook deze serie is verslavend om te kijken en gestopt bij 5 seizoenen.

Rozegeur en Wodka Lime

Oude tijden herleven. En soort Sex and the city, maar dan de Nederlandse versie. In het rijtje Sex and the city, Friends, pas toen kwam al het andere. Dus eigenlijk vind ik het ook een voorloper op andere series. Het viel mij op dat in beide series eind jaren 90 begin 2000 onwijs veel gerookt werd. De sigaretten werden over al wel opgestoken. In bovenste twee series was het niet tot nauwelijks aanwezig en/of de boventoon. Ik kan het mij niet meer voorstellen joh, zoveel gerookt anno 2021.

Als je deze serie nog niet gekeken hebt, of je was nog niet geboren rond die tijd, dan raad ik je het zeker aan. Zelf was ik begin middelbare school en keek ik deze serie ook nog niet, maar ik zag voorstukjes in de reclames. het leuke aan de serie is de mode. Ik kijk altijd wat er gedragen word. Om de zoveel jaar zie je modetrends steeds terug komen. Beetje vernieuwend, maar niet heel echt vind ik.

Rozegeur en Wodka Lime gaat over vier vriendinnen, hun belevenissen van werk, relaties, mannen en sex. Uiteraand wordt er wodka lime gedronken, of het ook daadwerkelijk drank is weet ik niet, maar wat ik wel weet is dat wodka lime bovenaan mijn lievelings drankjes staat. Jonge acteurs die anno nu ervaren acteurs zijn met een repetoire aan gespeelde rollen door de jaren heen. Tof om te zien hoe deze lichting acteurs zijn gegroeid en veranderd.

The Bold and The Beautiful

Een gouden ouwe! Ja, ja, Ik word er blij van en zeker van het kunnen vooruitkijken wat Videoland aanbied. Op deze manier kan ik blijven kijken, kijken en kijken. Even lekker weg zwijmelen! Hoewel sommige verhaallijnen wel erg lang blijven hangen bij dezelfde onderwerpen of er weer op terugkomen, wat ik soms wel irritant vind hoor, kan ik niet wachten om weer een aflevering te kijken.

The Bold and The Beautiful gaat over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. De familie Logan en de familie Spencer. De drie families hebben vele connecties met elkaar, zowel bloedverwant als een haat-liefde. Het is in ieder geval een hoop gezelligheid.

Zoey’s Extraordinary Playlist

Hoe grappig is het om de gedachten van mensen te kunnen horen in de vorm van liedjes? Of wordt je hier juist knetter gek van? Gegeven moment zou ik wel gek worden, aan de andere kant ook wel leuk! Wat zullen andere mensen over mij denken hahaha of over jouw? Zoey de hoofdpersoon in de serie kan dit. De serie vind ik vrolijk, grappig en goed gemaakt. De liedjes zijn leuk en orgineel. De dansjes er bij trouwens ook. Fun, humor en gezelligheid!

Ken jij deze series? Zit er van jouw ook een favoriet tussen of heb jij een ander? Ik lees graag je antwoord in een reactie, of heb jij een andere favoriet? Laat mij dit weten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg

Liefs X Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *