6 redenen waarom ik bloggen leuk vind
Blogtips

6 redenen waarom ik bloggen leuk vind

Waarom vind ik bloggen leuk? Dat ga ik je vertellen. Inmiddels blog ik meer als een jaar via een eigen domeinnaam en regelmatig. Maar door mijn zomerstop zijn er veel blogartikelen blijven liggen. Overigens probeer ik steeds professioneler en meer kennis op te doen rondom het bloggen/ondernemen. In combinatie met alles moet ik hierin nog een weg in vinden en vooral de tijd. Op zich blog ik eigenlijk al een jaar of 9. Ik blogde toen via blogger. Deze blog bestaat nog . Maar waarom blog ik al zo lang en waarom vind ik bloggen leuk vertel ik je in het volgende?

Waarom vind ik bloggen leuk?

*Er zijn een heleboel redenen waarom ik bloggen leuk vind, maar hieronder de belangrijkste. Wat zijn eigenlijk jou punten waarom jij bloggen leuk vind?

*Ik kan schrijven waarover ik wil. Ik kan zelf bepalen wat er online komt. Ik heb de regie over een eigen ‘bedrijf’ en niemand pakt dit van mij af.

*Ik hou van schrijven, mode en eten. Op deze manier kan ik er voor mij zelf bewuster mee bezig zijn.

*Wat bloggen mij zeker heeft gebracht is om mijzelf uit te dagen en een manier om bezig te zijn met mijn passie voor mode.

*Daarnaast kom ik op plekken waar je anders echt niet komt hoor.

*Ik leer steeds meer bij over SEO, schrijven, promotie, gewoon iets neerzetten. Maar ik ben er nog niet vind ik zelf. Ook al blog ik al zolang. Ik heb wel gemerkt dat ik soort van stil stond, maar langzamerhand zie ik wel de verandering.

*De interactie met andere mensen die mijn blog lezen, de interactie op social media, maar ook daar buiten, de samenwerkingen en contacten met PR medewerkers van bedrijven.

Blogtips nodig je leest het hier: Blogtips

Volg mij via Pinterest, Instagram en Facebook

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *