About

Welcome to my blog ♥ This Lady is Lovely Things ♥ 
Fashion-ladylovely Annemieke 

I’m Annemieke, a blogger from The Netherlands
fashion-ladylovely is my personal diary.
Where you can find a lot of things about beauty, fashion, lifestyle and more….
So read it, love it or hate it 😛 and leave a comment ♥♥♥♥

Naam: Annemieke
Blogt sinds: September 2010
Is gek op: drop, de natuur,fotograferen,kleding, schoenen en accessoires, het lezen van modebladen en modeboeken, het soort boeken als’De ideale vrouw is een bitch’of ‘Vrouwen zijn gewoon beter’.

Van kleins af aan ben ik al gek op wat alles met mode te maken heeft. Ik ben begonnen met het lezen van tijdschriften als Fancy, Starstyle en Celerbirty. Ik tekende graag kleding als broeken, rokken, t-shirts en schoenen.Nu lees ik magazines als Elle, Grazia, Glamour en Voque. Deze bladen liggen dicht bij mij als persoon.

Twee keer per jaar koop ik buitenlandse modetijdschriften, omdat daar de nieuwste collecties per seizoen in worden gepresenteerd.
In de loop der jaren heb ik een grote verzameling aan tijdschriften opgebouwd. Hier heb ik een blogpost over gemaakt. Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en is de stapel hoger geworden. 

Ik shop het liefst bij budgetwinkels die modieus en betaalbaar zijn. Mijn favorieten shops/merken zijn de bekenden winkelketens en Nelly.com. Ik vind het ook leuk om te struinen op vlooienmarkten naar mooie items te zoeken en dan vooral vintage tassen. Vintage winkels vind ik ook erg leuk om te bezoeken, ideeën op doen en kopen natuurlijk 🙂

Ik ben begonnen met bloggen op Hyves, bloggen kan je het niet noemen maar ik schreef altijd over de nieuwste modetrends.Via een tijdschrift ben ik in contact gekomen met bloggen. Er stond een artikel over een aantal meiden in die via hun blog schreven over hun passie voor mode.Dat wilde ik ook, maar dan nog uitgebreider, dus ben ik ook een blog begonnen.

In het begin posten ik best vaak een bericht, want ik had totaal geen idee wat aansloeg en hoe het werkte.Verloop van de tijd is dat minder geworden en post ik nu meer over allerlei onderwerpen wat mij interesseert en hopelijk jullie ook.
Waarom mijn gezicht niet te zien is? Ik vind niet zo nodig, houd er niet zo van om volop op het internet te staan. Tenslotte blijft het voor altijd op internet staan en ook vanwege mijn werk vind ik dit niet professioneel en handig..

Ik plaats artikelen waar ik geïnteresseerd in ben en die mij inspireren. Het gaat er natuurlijk om wat ik leuk vind en hopelijk vind een ander dat ook. Want zeg nou zelf bloggen moet leuk zijn en geen verplichting.

Sinds ik blog ben ik de hele dag bezig met wat kan er op mijn blog. In het begin had ik veel ideeën en wilde dat allemaal te gelijk op mijn blog zetten maar dat wordt gewoon te veel en nog steeds heb ik al mijn ideeën nog niet geplaatst. Zelfs als ik naar bed ga of erin lig en ik krijg een idee pak ik mijn kladblok erbij en zit ik te pennen.

Ik schrijf en plaats artikelen over fashion, beauty en lifestyle. Soms een persoonlijk bericht..
Fashion: Trends, blog van de maand, outfit’s, mode inspiratie 
Beauty: producten en reviews
Lifestyle: hotspots/travel,food, events, festival, musea, interieur, favorieten van de maand,.  
Other: persberichten, een persoonlijk bericht of iets wat op dat moment zeker geplaatst moet worden.

Ik heb niet echt een bepaalde stijl, want in hokjes plaatsen doe ik niet aan. Als ik iets leuks zie, ik heb het nodig of het staat dan koop ik het want het valt altijd te combineren met de spullen die ik heb.

Met het bloggen hoop ik dat mijn site meer naamsbekendheid krijg.
Dat ik leuke artikelen voor sites of tijdschriften mag schrijven, uitnodigingen voor event zou ook fantastisch zijn.
En dat mensen mijn artikelen leuk en boeiend vinden door dit kenbaar te maken via een reactie…

Enjoy, have fun and leave a message.
Bye X ♥

Contact: fashion-ladylovely@hotmail.com