Uncategorized

Ask me anything

Elegance | via Tumblr

De komende tijd zal ik het druk krijgen met studeren. Ik moet eerst een ritme zien te vinden tussen bloggen, studeren en relaxen. Ik merk dat ik dit nog niet helemaal onder de knie heb. Maar wat wil je, ik zit net in mijn schoolweek twee en moet nog duidelijk wennen aan het schoolritme. Het heeft tijd nodig vooral voor mij. Maar ik vind het erg leuk en reuze interessant. Allerlei nieuwe vakken en nieuwe mensen leren kennen….Daarom een kleine artikel met leuke weetjes over mij. Heb jezelf nog een vraag, stel die gerust!

Hoe dicht mogen mensen bij jou komen?
Mijn beste vrienden en familie heel dichtbij, andere mensen niet. Ik ben best een gesloten persoon en deel niet zo gauw alles met jan en alle man! Dat laat ik overigens niet merken aan de buitenwereld. Ik weet hoe ik me moet gedragen bij mensen die ik niet ken: open en vriendelijk.

Heb je talent voor geluk?
Soms wel, soms niet. Geluk bestaat elke dag. Het zit hem in de kleine dingetjes. Liefde van je naasten.
Je moet je er alleen bewust van zijn, dat je naar school kan, naar je werk, iedere dag diverse maaltijden, kijk is bewust en goed rond in een winkel of supermarkt, dan ga je je beseffen in wat voor goed land wij eigenlijk leven.

Met welke overleden dierbare zou jij 24 uur willen doorbrengen?
Mijn beide oma’s (3) en opa. Mijn biologische oma was al overleden toen ik geboren werd en mijn opa was toen al hertrouwd.
Hun had ik als volwassene wel willen leren kennen, want hoe ouder je word hoe persoonlijker je iets kan vragen, hoe was hun jeugd, lijkt ik op hun. Dat soort dingen.

Beste advies dat je ooit kreeg?
*Volg je dromen, doe wat je hart je ingeeft.
*Maak het uit met die gozer, het deed pijn maar het voelde zo goed om van die gozer af te zijn…

♥ Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Reactiesfebruari 12, 2014 bij 7:47 pm

Hoi! Ik heb je getaged voor mijn (zelf gemaakte!) I have a dream tag! Ik hoop dat je hem leuk vind! Je vindt hem op mijn blog! Kus!februari 20, 2014 bij 7:50 pm

Ik kan ook nog niet echt een goed ritme vinden tussen bloggen, relaxen en schoolwerk. Leuk om te lezen trouwens, die weetjes!februari 28, 2014 bij 4:24 pm

Ik vind je blog echt leuk meis:D en dat onder de knie krijgen komt vanzelf. Had ik ook moeite mee;)

XXX

Beauticery.blogspot.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Tuinen Aloë Vera gelmasker

februari 10, 2014

Blog of the month: February

februari 22, 2014