Uncategorized

Beanie: Wulps of eenvoudig

januari 16, 2013

Blogger: Lizzy van der Ligt

Opeens was-ie-er: De Beanie. Oftewel een gebreid mutsje dat de schedel nauw omhult en die je nu veel op straat en op het hoofd van uiteenlopende sterren en bloggers ziet. Van jet ontwerp dat ook onder de naam toque bekend staat ( niet te verwarren met een plaat die diverse sporters dragen ter bescherming van de mannelijke geslachtsdelen) bestaan inmiddels talloze variaties. Van een eenvoudig exemplaar met een omgevouwen rand tot een wulps model met een pompon op je kruin.


Sterren als Russell Brand, Desperate Housewife Marci Cross, Sarah Jessica Parker, Cheryl Cole en Taylor Swift zie je dagen nauwelijks zonder. De hoed, pet of cape die doorgaans in combinatie met de zonnebril voor vermomming zorgde heeft plaats gemaakt voor het gebreide ontwerp. Niet vanwege de kou, maar als stijlstatement. Want je trekt het mutsje natuulijk niet zomaar over je hoofd.
Royale beanies draag je met de rand rustend op je voorhoofd. Trek, als je lang haar hebt, een paar lokken onder de muts vandaan voor een speels/nonchalant effect.
De punt al dan niet voorzien van pompon laat je bungelen op de achterkant van je hoofd.

Krappere beanies trek je strak over je hoofd. Zit er een pompon aan vast? Laat die dan parmantig overeind staan. Leuke bijkomstigheid: als je kapsel niet zit, trek je er een mutsje over en je kunt stijlvol de straat op.

Blogger Cindy van der Heyden

♥ Annemieke

Only registered users can comment.

  1. Loving this post. So fabulous!

    I'm hosting a $100 Lulus.com gift card giveaway on the blog. Hope you can enter!

    goodbadandfab.com
    personal style and fashion musings of an LA fashion lawyer living life in the fab lane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *