Beautytrends / Trendreport

Beautytrends voor najaar 2018

Houd jij van make-up? Jezelf heerlijk vertroetelen met de mooiste beautyproducten of je haar in een ander model doen? In dit blogartikel beschrijf ik de nieuwste beautytrends op het gebied van make-up en kapsels. Dit najaar zijn de beautytrends die op de catwalk werden geshowd behoorlijk uitgesproken. Denk bijvoorbeeld aan kleur en vorm. Vlekken en vegen mag. Het is immers aan jouw om deze trends te volgen of niet. Lees snel verder om te oordelen aan welke trend jij je dit keer gaat wagen.

Lippenstift trend

Make-up trends

Op de mond kan je veelzijdig te werk gaan. De lipstick is nude, lichte roze tinten, roodtinten of donker. Het liefst mat of een klein glansje.

Je ogen kan je ook laten stralen. Gekleurde mascara of op de oogleden een vrolijk kleurtje. Naast een vrolijke, opvallende kleur op de ogen zijn er ook zoete kleurtjes voor de ogen bv. pastelroze, geel en lila. De perfecte eyeliner bestaat niet. Make-up hoeft trouwens niet echt perfect te zitten. Er wordt gespeeld met kleur, vorm, vlekken en vegen. Stralende ogen met zilver in de binnenste ooghoek voor een wakkere blik. Andere leuke kleurtjes voor op de oogleden zijn fuchsia, roze, rood, geel, blauw en groen. Zachte oranjetinten, glans effecten.

Overige : glitter, glitter en stras. Shine en sprakle. Het tegenovergestelde van make-up dragen is helemaal niets. Alleen een heel klein beetje concealer en een glansje op je lippen en ogen. Voor de rest niets.

nagellak trend

Nagels

De kleur voor dit seizoen is rood op de nagels. Rood is een klassieke kleur en zien we vaak terug maar het is echt de kleur voor de herfst en de winter. Roodtinten met een blauwe ondertoon: pruimpaars, bordeauxrood, donkerrood tot bijna tegen paars en zwart aan.

Haartrends

Kort kapsel

Rommelige vlechten, vochtige slordige look, samengebonden in een volumineuze maar vrij nette paardenstaart. Rainy morning after look, korte kapsels en vooral anders gestyled als vorig jaar. De buzzcut gemillimeterd kapsel, half lang vaak gedragen in een midden scheiding, bob kapsels zonder pony, lang los haar met een natuurlijke slag, mooi geföhnd los haar, creatieve vlechten, nonchalante knotten, wet looks, zij-, en midden scheiding, kuif kapsels, retro kapsels.

Half lang kapsel

Haarkleuren

Warme en koelen tinten op in 1 kapsel. Koele blondtinten, diep warme en donkere chocoladekkleuren, zachte bruintinten, rode haartinten zijn echt helemaal hot, gebleekt en platina, grijstinten, red velvet, highlights moeten  een soort waas over je haar leggen,

Haaraccessoires

Haarsjaaltjes, speltjes, grote sierspeltjes, de haarclip, steentjes en strass

 

❤ Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Woontrends najaar 2018

oktober 8, 2018

Schoenentrends najaar 2018

november 1, 2018