Uncategorized

Bevrijdingsfestival Haarlem 2014

mei 8, 2014

Afgelopen maandag 5 mei ben ik samen met een goede vriendin naar Bevrijdingspop in Haarlem geweest.
Het weer was top.Vooral als je in de zon stond voelde je de zonnestralen branden. Het festival was druk bezocht en een plekje vooraan was moeilijk te vinden omdat je je er doorheen moest proppen.


Er waren vier podia’s aanwezig en ook aan de kinderen werd gedacht. Over het festivalterrein stonden eettentjes en kraampjes verspreid. Wat echt ontzettend tegenviel is dat je moest betalen voor toilet gebruik. Dit noem ik persoonlijk geen vrijheid omdat ze bij de ingang van de toiletten hun hand op hielden om het geld in ontvangst te nemen. Ook was er slecht telefoonverkeer waardoor ik een goede vriend mis liep die later naar het festivalterrein kwam.
Ondanks dit voorval hadden wij het enorm naar ons zin. We hadden lekker gedanst, gek gedaan en goed gegeten en gedronken. Goede foto’s maken vond ik erg lastig om te maken omdat er steeds mensen door heen liepen.
Jammer genoeg moest ik de volgende dag al heel vroeg uit bed omdat ik om 9.45 uur weer op school moest wezen, waardoor wij Blof en The Opposites misten.

Heb jij nog iets leuks gedaan op Bevrijdingsdag?

♥ Annemieke

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *