Salade

Bieten salade met appel

mei 28, 2019

Heb je trek in een verfrissende salade? Een salade die gezond is, lekker en makkelijk te maken. Lees gauw door want deze salade is snel gemaakt.

Alvast eetsmakelijk!

De ingredienten

Wat heb je nodig voor 1 persoon

  • 1,5 biet
  • 1 appel
  • handje walnoten
  • 2 handjes rucola
  • extra vergie olijfolie

Appel in de eiersnijder

Uit het zakje rucola pak je twee handjes of wat jij net lekker vindt aan hoeveelheid en leg je op een bord. Vervolgens snij je de appel in vieren en haal je het klokhuis eruit. Ik kies om appelschijfjes te maken. Dit doe ik via een eiersnijder. Op de foto zie je hoe dit gebruikt. Je kan ook een ander apparaat gebruiken, maar dit heb ik voorhanden. De appelschijfjes verdeel je over de rucola. Daaropvolgende een handje walnoten. Je kan ze ook even in stukjes snijden, maar ik heb er voor gekozen om ze heel te laten. De bieten doe ik als laatste, omdat dit altijd bij mij een geknoei is met dat rode enz. Met mes en vork snijd ik de bieten in reepjes. En ook de biet verdeel ik over het bord. Ik maak de saladeaf door het te bestrooien met extra vergie olijfolie. Zodat er wat meer smaak aan het gerecht komt.

Snel gemaakt toch deze salade? Eetsmakelijk

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *