Events | Hotspot

BINK rooftop bar/restaurant opening Den Haag

november 4, 2017

Vrijdag 4 november is Rooftop bar en restaurant BINK  officieel geopend. De aanwezigen werden getrakteerd op een vrijdagmiddagborrel met hapjes, diner en avondclub. Op de 5e etage van BINK36 van het M-gebouw vindt je deze horecagelegenheid. BINK heeft twee dakterrassen met een prachtig uitzicht over de Haagse Skyline. Beschikt het over een cocktailbar, een restaurant met 500 zitplaatsen en speciale club nights en thema- avonden.

 

BINK is 7 dagen per week geopend; maandag en dinsdag van 10:00 uur – 23:00 uur, woensdag tot en met vrijdag van 10:00 uur – 00:00 uur, zaterdag van 11:00 uur – 00:00 uur en op zondag van 11:00 uur tot 23:00 uur. Daarnaast biedt het gratis parkeergelegenheid en is het tien minuten lopen vanaf Den Haag Centraal en Holland Spoor.

 

Mijn indruk van BINK: Te gek interieur wat mij doet denken aan een schoolkantine, comedy- central show en moderne Mourlin Rouge met een knipoog. De kleurencombinatie van roze, mint en blauwtinten geeft het een zachte en vriendelijke uitstraling. De vormen van het dak in combinatie met het podium en het licht doet mij denken aan een moderne variant van Mourlin Rouge 🙂
De cocktails en hapjes zijn heerlijk. Het panoramisch uitzicht is adembenemend en vooral ‘s avonds, soort New York in het klein.

❤Annemieke

 

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *