Beauty reviews: Face

Black Head Mask

Wie wil er nou niet een mooie huid. Je hoort vaak de term. Een mooie huid begint van binnenuit. Eigenlijk ben ik het hier niet helemaal mee eens. Goede genen spelen ook een rol, maar des al niet te min een goede voeding en verzorging helpt je huid ook een handje. Jammer genoeg ben ik niet gezegd met een gladde huid zonder oneffenheden. Als jij rond kijkt in je familie en je ziet een aantal mensen met z’n soort huid als jouw, zit het gewoon in de familie. Waardoor jij jammer genoeg ook de kans hebt om een onzuivere huid te krijgen. Misschien ben jij het hier niet mee eens, maar als ik in mijn familie rondkijk, zijn er toch een aantal met z’n zelfde huidtype.
Nu even naar het masker. Dit schijnt de sensatie te zijn om mee- eters te verwijderen en op Facebook zag ik ook geregeld een reclame over dit masker. Ik dacht YES eindelijk!! Weg met die zooi, hopelijk raak ik die troep ook kwijt. Voordat ik dit masker ging kopen, heb ik eerst gegoogeld wat dit nou voor een masker is. Ik kwam uit op Youtube waar ik verschillende filmpjes heb gezien. Ik kan je hierbij zeggen. Sommige resultaten wil je niet zien. Het ziet er namelijk erg smerig uit. Ik zie het nog voor me, gatver. Zoals ik al aangaf ging ik dit masker Googlen . Gelukkig kwam ik de vertouwden BOL.com website tegen waar dit masker te koop is. Want ik ga niet op een onbekende vage website, die ik nauwelijks ken iets kopen. Bij Bol.com heb ik een klein pakketje van 5 stuks gekocht voor minder dan € 10,00. de precieze prijs weet ik niet meer.
Zoals je ziet heb ik alleen de delen ingesmeerd wat ik behandelt wil hebben. Ik heb niet het hele pakje gebruikt en dat is ook niet nodig. Met het eerste pakje heb ik wel een paar keer gebruikt. Ik weet niet meer precies, vijf, zes keer of zo. Het spul is een soort stroperige vloeistof die ik apart vind ruiken. Het is wel gemakkelijk aan te brengen. Er staat dat je het masker ongeveer 30 minuten moet laten drogen, maar eigenlijk ligt het eraan hoe dik je het masker smeert. Ik heb rond de 15 minuten gewacht totdat het droog werd. Haal heel voorzichtig de stukjes/masker los. Het masker gaat ook een beetje los als je je gezicht beweegt.
Nu komt het wat zal ik van het resultaat vinden? Werkt het of werkt het niet??
Bij de eerste keer was ik ontzettend benieuwd of er nou van die vieze kleine soort van draadjes, gewoon vuil op het masker zat. Ik moest heel goed zoeken of ik iets zag. De eerste keer vond ik het enorm tegenvallen en na meerdere keren dit masker gebruikt te hebben, ben ik ontevreden over het resultaat. Er zat haast geen vieze zooi op. Wat ik op de Youtube filmpjes zag is dat er mensen enthousiast over dit product zijn, nou dit heb ik niet ervaren.
Voor mij werkt het niet 
Ik heb gelezen dat producten met BHA wel goed werken tegen mee-eters. Ik heb ooit een product van Paula’s Choice gebruikt met BHA en nu gebruik ik een product van Dr. Jetske Ultee. Ik zie wel verschil dat het iets minder word, of ik wil het zien dat het werkt. Dat kan natuurlijk ook. Hopelijk hoe vaker ik het product gebruik, het minder wordt. Wil je meer lezen over Dr Jetske Ultee lees dan haar website/blog website
♥ Annemieke

Reacties

februari 22, 2016 bij 12:16 pm

Wat jammer dat het niet werkte! Ik vind het altijd zo fascinerend om die vieze rotzooi te zien hahaha.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Today's inspiration

februari 15, 2016

Menswear Friday: Outfit Look

februari 26, 2016