Uncategorized

Blog of the month: December

Deze maand is Larissa Blog of the month: December

Blogurl: http://www.fromhatstoheels.com/
Deze meid blogger en styliste uit Amsterdam met echt prachtige slanke benen en een mooie bos krullend haar. Op haar blog zie je dat ze vele stijlen doorelkaar mixt met een vrouwelijk tintje..
Een ware kameleon al zeg ik het zelf!
7 looks, 7 ways, 7 days.
Waarom ben je gestart met bloggen:
Ik heb een enorm grote kledingkast, waardoor ik veel van mijn kleding slechts een aantal keer aantrek. Dit is best zonde, en met het bloggen heb ik een manier gevonden om mijn outfits voor altijd vast te leggen. Bovendien is het een leuke manier om bezig te blijven met mode. Ik kan er ook nog eens anderen mee inspireren.

Hoe vaak blog je per week:
Ik blog gemiddeld 3 á 4 keer per week.

Wat probeer je met je blog te bereiken:
Ik vind het leuk om anderen te inspireren, en hoop met mijn blog ook mijzelf uit te blijven dagen binnen de modewereld.

Mijn stijl:
Mijn stijl is niet erg consistent; ik probeer graag nieuwe dingen. Maar over het algemeen zou ik het omschrijven als vrouwelijk, met een edgy touch.

Beauty:
Beauty is wat mij betreft een onvergetelijke aanvulling op mode. Ik vind het bijvoorbeeld erg belangrijk om bij mijn outfits te kiezen voor matchende nagellak en lipstick.

Shoppen:
Ik shop het liefst in het buitenland. Parijs, Londen en New York bijvoorbeeld. Omdat dit vanwege het budget niet altijd mogelijk is, shop ik veel online bij verschillende boetiekjes.

Accessoires:
Ik ben dol op accessoires, omdat deze een outfit compleet maken. Zelf kies ik vaak voor opvallende sieraden en ik heb een zwak voor vintage tassen.

Trends:
Als stylist vind ik het erg belangrijk om op de hoogte te blijven van de trends. Momenteel ben ik nog altijd weg van glitters en alle andere vormen van embellishments.

Merken:
Ik vind het niet altijd belangrijk om merken te dragen, maar op de een of andere manier kom ik toch vaak terug op een aantal van mijn favorieten, waaronder River Island, Asos, Topshop en H&M. Daarnaast geef ik zo nu en dan wat extra uit aan een designer tas of jas. Deze zijn vaak tijdloos en zijn de hogere prijs dan ook altijd waard.

Schoenen:
Het liefst zou ik elke dag hakken dragen, maar laten we eerlijk zijn: Het zit gewoon niet zo lekker als een paar biker boots of loafers. Een tijdje vond ik het moeilijk om mooie platte schoenen te vinden, maar ik heb me er aan over kunnen geven. Mijn high heels bewaar ik nu voor speciale gelegenheden, die er gelukkig vaak genoeg zijn.

Stijlicoon:
Mira Duma is voor mij een bron van inspiratie en ik zou bijna alles dragen wat Rihanna draagt.

Kleur:
Qua kleur draag ik de laatste tijd veel zwart. Maar verschillende beige teinten werken voor mij ook altijd. Fel rood op zijn tijd vind ik heerlijk wanneer ik een statement wil maken.

Favoriete outfit:
Ik heb niet per se een favoriete outfit, omdat ik van afwisseling houdt. Maar elke party dress is voor mij favoriet met een stel goede hakken er onder.

Favoriete outfit voorjaar/zomer:
In het voorjaar/zomer draag ik graag fladderende jurkjes en semi-transparante tops. Ik denk dat we komende zomer veel zwart- en wit combinaties gaan zien. Ook de prints zijn er nog steeds. En ik doe daar graag aan mee.

Favoriete outfit herfst/winter:
In de herfst/winter draag ik het liefst grove breisels en verschillende lagen over elkaar.

Op mijn wensenlijstje:
Op mijn (lange termijn) wensenlijstje staat een designer bag voor komende zomer. Ik ben aan het oriënteren op Chanel en YSL.

No-go:
De witte legging is een absolute DON’T- ever!

Leuke tips:
Experimenteer met verschillende prints en kleuren. In principe kun je tegenwoordig weinig verkeerd doen. Zelf ben ik steeds meer aan het doe-het-zelven. En het is echt superleuk om te zien wat je kan maken van een t-shirt van je vader of een jurk van je oma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Outfit: Fake fure friend

december 30, 2012

Persbericht

januari 4, 2013