Uncategorized

Blog of the month: JuneDeze maand is Rosanne Blog of the month: June
Rosanne met haar stoere fashionable blonde boblijn is een beauty addict en heeft een grote lipstick verslaving!
7 beautylooks, 7 ways, 7 days.Waarom ben je begonnen met bloggen:
Ik ben begonnen met bloggen door mijn vriendinnetje Rachel. Ik vond het allemaal heel leuk wat ze aan het doen was en dat wou ik ook. Ik ben nog elke dag blij dat ik ben begonnen met bloggen.

Hoe vaak blog je per week: 
Ik blog zes dagen in de week. Doordeweeks gewoon en zondag. Op zaterdag moet ik vaak werken, dus vind ik het prettig om die dag vrij te houden.

Wat probeer je met je blog te bereiken? :
Ik probeer mensen te inspireren met mijn artikelen. Elke dinsdag maak ik een ooglook of een make-up tutorial, op deze manier inspireer ik andere meiden met mijn looks. Het zou natuurlijk heel tof zijn als ik een grote blogger wordt. 

Mijn stijl : 
Mijn kledingstijl is heel gevarieerd. Ik draag graag jurkjes met leuke pumps eronder. Of een stoere spijkerbroek met een leuk hempje en een blazer erop. Het kan allemaal bij mij. 

Beauty: 
Tja ik heb een beautyblog en kan niks anders erover zeggen dan dat ik er dol op ben. Ik hou van experimenteren met make-up. Niks is te gek bij mij. 

Shoppen: 
Toen ik op stage zat had ik een zwak voor webshops haha. Er kwam regelmatig wat binnen bij mij. Nu ga ik liever lekker naar de stad toe en leef ik me lekker uit. Sinds kort shop ik ook regelmatig bij de Miss Etam. Ik dacht altijd dat het zo’n oude vrouwen winkel was, maar ze hebben echt hele leuke kleding. Ik ben nou eenmaal niet de slankste dus qua kleding is het voor mij wat lastiger.

Accessoires: 
Als ik ergens dol op ben is dat wel op statement kettingen. Mijn collectie telt er al vijftien. Sowieso ben ik dol op glimmende dingen, ik hou ervan haha.

Trends: 
Ik draag negen van de tien keer wat ik lekker vind zitten en wat ik leuk vind staan. Natuurlijk zijn er altijd een aantal trends die ik helemaal te gek vindt. Maar dan ga ik het toch niet altijd kopen. Nee ik doe lekker mijn eigen ding en dat maakt weer tot wie ik ben.

Merken: 
Qua make-up ben ik dol op MAC, Catrice, Essence en NYX. Voor de rest koop ik ook weleens wat van andere merken, zoals lipsticks. 

Schoenen
Tegenwoordig ben ik helemaal gek op enkellaarsjes met een mooie hak. Ook heb ik sneakers, laarzen en pumps.

Stijlicoon: 
Als ik eerlijk ben heb ik eigenlijk geen stijlicoon. Van veel personen pik ik dingen op. Zo vindt ik van de één dat ze altijd prachtige lipstick op heb en van de ander weer dat ze prachtige ooglooks maak.  

Kleur: 
Mijn lievelingskleur is toch wel mintgroen. Ik ben dol op die kleur. Qua kleding draag ik meer zwart, want dat kan je zo lekker combineren.


Favorieten outfit: 
Momenteel is dat mijn bloemtjeslegging, met mijn zwarte jurkje erop. Als schoenen heb ik dan mijn enkellaarsjes. 

Favorieten beautyproduct voorjaar/zomer : 
Mijn blush van MAC Peachykeen.

Favorieten beautyproduct herfst/winter:
So Chaud van MAC

Op mijn wensenlijstje:
Haha wat heb ik niet op mijn wishlist staan. Ik zou graag nog een mooie foundation van MAC willen, oh en een palette. Van YSL zou ik graag een mooie lipstick willen.
Leuke tips:
Als je wilt gaan bloggen, ga er dan gewoon voor. Bedenk voor wie je gaat bloggen, voor jezelf of voor je publiek? Bedenk wat het hoofdonderwerp van je blog wordt en onderscheidt je van andere mensen. Bloggen is sowieso hartstikke leuk, blijf jezelf dat zien je lezers ook terug in je artikelen. Ik krijg weleens vragen over hoe ik mijn huid zo egaal is. Het antwoord hierop is heel simpel. Verzorg je huid alsof het je dierbaarste bezit is. Gebruik de juiste foundation en de juiste poeder en tadaaa je huidje ziet er vanzelf een stuk beter uit. 
Ik heb trouwens ook Twitter: RosannevDieren. 
Instagram: xro0zzx 
Facebook: Rosannevandierenn en natuurlijk bloglovin.
♥ Annemieke

Reacties

juni 30, 2014 bij 11:30 am

hihi wat lief dat ze mij weer noemt! ze doet het super en streeft der goals na dat is heel belangrijk!
ze is puur en eerlijk op der blog en het ze straalt blijheid uit wat mensen graag zien.
liever dan zo'n arrogant iemand die nooit kan lachen op foto's liefs, xjuni 30, 2014 bij 2:17 pm

Ik vind het heel leuk dat ik het mocht zijn meid. liefs xGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Favorites of June

juli 1, 2014