Mijn blogdoelen 2022
Blogtips / Personal

Mijn blogdoelen voor 2022

Terwijl ik dit blogartikel schrijf, zitten we aan het eind van week 2 van het nieuwe jaar. Het nieuwe jaar beginnen mensen volop aan nieuwe uitdagingen en doelen. Eigenlijk ben ik hiervan afgestapt, omdat ik het gehele jaar door, maakt niet uit wel moment met nieuwe blogdoelen of persoonlijke doelen begin, bijstel of afkruis. Maar ik vind het toch wel leuk hoor om aan het begin van het nieuwe jaar mijn blogdoelen bekend te maken en voor mijzelf uit te schrijven op mijn blog.

Lees je mee welke blogdoelen ik heb opgeschreven.

Hier vind je blogtips maar ook mijn blogdoelen van eerdere jaren: Blogtips

Vaste dagen bloggen

Sinds ik een andere baan heb, vind ik het heerlijk als ik thuis kom om niets te doen. De dagelijkse huishoudelijke taken staan alweer te wachten, maar de leuke dingen blijven uit. Vaak verhuis ik dit naar mijn dag vrij en het weekend. Ik heb mij voorgenomen en dit heb ik al in mijn agenda ingepland welke dagen in de week ik aan mijn blogbedrijf werk. En op die dag moeten de blogartikelen online komen. Dit zijn de dinsdag en de vrijdag. Ik hoop echt dat dit mij gaat lukken.

Contact beter onderhouden

Mail checken en/of beantwoorden blijft een ding hoor. Zodra ik werk aan mijn blog, moet ik een manier vinden om ook tijdens mijn blogdag de mail in de gaten te houden. Een gehele dag of twee dat in het teken staat van mijn blogbedrijf. Focus Annemieke., want ik merk gewoon dat ik met honderd dingen tegelijk bezig ben, en dan krijg ik choas in mijn hoofd hahaha.

Mijn excuus aan bedrijven, PR-bureaus als ik de afgelopen tijd niet heb gereageerd. Dit betekent niet dat ik jullie vergeten ben of geen interesse had!

Leuke uitnodigingen

Door Corona zijn de uitnodigingen echt wel tegengevallen. De vertrouwde persdagen of andere uitnodigingen gekregen van PR-bureaus waar ik geregeld contact mee heb is ook weinig. Ik hoop echt dat het jaar 2022 betere tijden met zich meebrengt, want ik mis deze contacten en de gezelligheid. Als ik terug denk aan die tijd, wat was dit toch ontzettend leuk, leerzaam en fijn. Mensen met dezelfde passies en sparre met elkaar. Zo fijn vind ik dit. Ik kwam altijd thuis met nieuwe inspiratie.

Blog focus verleggen naar mijn social media accounts

Pinterest wil ik meer inzetten voor mijn blog. Dit heb ik eind vorig jaar ook laten verzaken. Ik zit er aan te denken om een Pinterest cursus te gaan volgen, om mijn bereik te vergroten en vast te houden. Instagram heb ik nooit leuk gevonden. Het bekijken en inspiratie op doen bij accounts vind ik vele male leuker, als zelf iets posten.

Aanpassingen blog

Wat niet goed staat aan tekst, foto’s, oude blogartikelen verbeteren. Ik vind sommige stukken van mijn blog er niet uit zien. Ik werk gedurende de tijd hier aan. Het blijft een hoop tijd kosten, omdat het over een paar honderd berichten gaat.

Heb jij blogdoelen?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg

Liefs X Annemieke

Carpaccio rolletjes

december 22, 2021