Annemieke's World / Blogtips

Blogtober is begonnen

Het heeft even geduurd om een blogartikel in de blogtober maand te schrijven. Er ging iets gigantisch mis en kut, maar gelukkig zit er schot in de roos en zie ik een stijgende lijn om weer te bloggen. De afgelopen tijd heb ik ook niet geblogd, waardoor er echt veel is blijven liggen. Pff, nou dit knal ik wel even online dacht ik zo te kunnen doen, maar niets is minder waar. Ook dit moet ik echt goed inplannen, want anders komt het er niet van. Blogtober, Blogtober, Blogtober.

Blogtober

Even terug naar Blogtober. Blogtober is een challlenge dat je elke dag in de maand oktober een blogartikel online zet. Een hele toffe challenge en super cool als jouw dit gaat lukken als je elke dag een artikel online zet, maar niet voor mij bestemd.

Ik krijg al stress bij de gedachten

Ik krijg al stress bij de gedachten, om elke dag een artikel online te zetten. Dan moet je echt gaan voorwerken en dat voorwerken daar moet tijd voor ingepland worden. En die tijd pff soms kom ik in de dag uren te kort ook al wil ik graag en doe ik graag. Maar naast mijn theorie voor de auto, vrijwilligerswerk, cursus schuldhulpverlening en werk, huishouden, tijd voor mijzelf en helemaal niks tijd en tijd voor vriend, vriendinnen en familietijd. Is er dus amper nog tijd om vooruit te werken. Maar goed ik zie het wel joh.

Check meer Blogtips

Ik ga met mijzelf de uitdaging aan om meerdere blogartikelen per week te schrijven en online te plaatsen. En! Om vooruit te schrijven, maar ik zal je eerlijk zeggen, wat ik al eerder schreef, wat een uitdaging gaat dit worden zeg. Elke dag gaat niet lukken, wat eigenlijk de Blogtober inhoud. Maar ik ga jullie dus verblijden met leuke en inspirerende informatie. Informatie waar ikzelf iets aan heb, om mijn eigen belevenissen te onthouden en terug te kijken, maar ook om jullie van informatie te voorzien. Ik word er blij van en hopelijk jij ook. 🙂

Doe jij mee?

Doe jij mee met Blogtober? Of een andere oktober challenge! Je hebt er zoveel, onder andere shoptober, stoptober of challengetober. Alvast veel plezier met je challenge. En laat mij even weten aan welke challenge jij mee doet.

Volg jij mij al via Instagram Pinterest of Facebook

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *