Uncategorized

BYDANIE Shop & Styleguide winter 2014/2015

De nieuwste shop en styleguide van uberstyliste uit Nederland Danie Bles ligt al een tijdje in de winkel.
Ik als Danie Bles fan moest natuurlijk opnieuw dit boekje hebben. Ook de andere boekjes die Danie gemaakt heeft heb ik in mijn bezig. Als ik niet weet wat ik aan moet trekken, kijk ik even snel in z’n boekje om tot een look te komen!
In dit boekje beschrijft zij haar fashion avonturen, deelt ze haar favorieten uit diverse webshops, om tot een leuke look te komen en geeft ze opnieuw haar pareltjes van hotspots prijs.
Kortom een leuke boekje om in je bezit te hebben.

Heb jij dit boekje al gekocht? Of heb jij anderen boekjes in je bezig? Het lijkt mij leuk om dit van jouw te weten.

♥ Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Reacties

december 4, 2014 bij 6:32 am

Wat een leuk boekje, hij ziet er inspiratievol uit! Ik ben hem nog helemaal niet tegengekomen, maar ik ga er zeker eens naar op zoek. Weet je toevallig ook hoe duur hij is? Liefs Anniek – http://www.glowofbeauty.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hello December

december 1, 2014

Primark opening Den Haag

december 13, 2014