Chunky Chelsea Boots
Herfst en wintertrends 2021-2022

De IT-schoenen van dit moment: De hoge chunky chelsea boots

Daar waren ze opeens, die lelijke boots. Die opvallende lelijke, grote, grove, niet vrouwelijke boots. De chunky boots vind ik persoonlijk super lelijk, maar zo gaaf om te dragen. Stoer, winterproof en super makkelijk te combineren. Al een paar jaar zijn deze it-schoenen populair, maar dit seizoen winnen ze echt terrein als het om de schoenentrends gaan. We kunnen niet meer zonder!

Meer trends

De chunky boots is er in verschillende modellen en kleuren. Er zijn chunky boots met een rits en veters, maar ook met een rits of je trekt de boots gewoon aan zonder al deze poespas. Er zijn ook modellen in twee verschillende kleuren of een effen kleur. Een gekleurde zool, maar de hals is anders van kleur. Een zool die helemaal rondom uitsteekt of een iets minder heftige variant. Voor ieder wat wils.

Maar op welke manier draag je deze chunky boots nou eigenlijk?

Chunky chelsea boots

Ga voor een all brown of all black outfit look. Deze combinaties doen het in de herfst en de winter altijd goed. Een paar stoere chunky chelsea boots er onder en je hebt een te gekke look.

Chunky chelsea boots

Je kan er ook voor kiezen om deze boots te combineren met een jurk, chique blazer of een oversized model blazer. Of ga voor die wijde jeans met sweater of mooie blouse. Je kan ook je broek en/of pantalon in de laarzen stoppen of draag de schoenen onder je nette pak.

Voor welke combinatie ga jij?

Weet je eigenlijk kan je tegenwoordig alles met elkaar combineren. Het gaat er om waar jij je fijn bij voelt en of de outfit persoonlijk bij je past. Of dit nou volgens de laatste trends is of niet. Blijf bij jezelf, dat vind ik persoonlijk het belangrijkste.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg

X Liefs Annemieke

Reacties

september 26, 2021 bij 12:05 pm

Ik vind ze echt gaaf, maar ben een beetje te bang om ze te dragen, haha. Ben echt sneakermeisje dus alles wat net even anders is, vind ik moeilijk. Maar ik denk dat ik ze het liefst met een jurk zou dragen!



Reacties zijn gesloten.

De herfst is weer begonnen

september 22, 2021