Column / Zomer

De zomer is in volle gang

De zomer is in volle gang. Alhoewel we dit niet echt merken in Nederland. Het regent veel, soms emmers vol water. Het is grauw en de zon laat het afweten. De temperaturen zijn wel aangenaam, maar ook dat vind ik wat klam aanvoelen. De luchtvochtigheid is ook niet fijn, want de was droogt ook niet. Dit heeft soms twee dagen nodig om te drogen. Ik weet niet hoe het bij jouw zit hoor, heb jij dit ook dat je was amper droogt. En wat vin djij nou van de zomer tot nu toe?

De zomer staat bij mij in het teken van…

Mijn zomer staat in het teken van klussen, schoonmaken, een huis inrichten, werken, bloggen en hopelijk lukt het tussen al deze werkzaamheden door om wat tijd voor mijzelf in te plannen, want eigenlijk sta ik altijd aan. Ik lijk wel een telefoon, die staat ook constant aan.

Kom je thuis, staat de was op je te wachten of een stofzuiger, weer koken en weer opruimen en owja schijt er nog een vogel op je ramen moet je dit ook nog er af wassen. De tuin is ook opgevrolijkt met plantjes willen deze ook nog water. Gelukkig regent het vaak, dit heeft ook weer een voordeel.

Ik heb mij voorgenomen om eens in de twee weken te gaan wandelen.In de natuur of op het strand, want ik merk dat ik steeds vaker een kort lontje heb. Dit zal vast te maken hebben met verhuizen. Tevens staat er geen vakantie gepland. Nee, al het geld even naar het nieuwe en bestaande huis.

Door de dagelijkse dingen en wat nu op het moment speelt, nieuwe huis, heb ik bijna nauwelijks tijd om af te spreken met iemand, want ik heb nog amper tijd om zelf tijd aan mijn eigen te besteden, laat staan een middagje afspreken. Ik ben blij dat ik zit en een serie kan kijken. Gelukkig snappen de meeste mensen in mijn netwerk wel dat ik op dit moment niet al te veel aandacht aan hun kan besteden en wordt dit niet begrepen, nou pech hoor. Moet ik mij hier dan ook nog mee bezig houden? Dood vermoeiend eigenlijk.

Heej hoe zit dat met jouwe zomer plannen? En jouw gevoel op dit moment? Voel jij je opgejaagd of juist ontspannen? Of heb jij nog tips, deel ze vooral

Om het zomergevoel te krijgen

Om het zomergevoel te krijgen heb ik de komende tijd leuke zomerartikelen voor je geschreven die gedurende de zomer van 2021 online komen. Van modetrends tot lekkere recepten en to-do’s voor in de zomer. Kortom een hoop leuks om te lezen.

Nog meer leuke columns lees je hier

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De grote zomer tag

juni 24, 2021