De Herfst tag
Herfst

De herfst tag

De herfst tag heb ik in al bij blogjaren nooit gedaan. Als ik over dit nadenk, vraag ik mij echt af, hoe dit komt? Haha. Het invullen van de tags vind ik altijd leuk om te doen, want dit doet mij doen nadenken over wat ik fijn vind aan de herfst. Ook vind ik het super leuk en interessant om een herfst tag bij anderen bloggers te lezen. Je leert die persoon een klein beetje kennen toch:-P.

Vind jij deze herfst tag ook leuk? Neem gerust de vragen over en tag mij via Instagram. Want ik ben reuze benieuwd naar je ingevulde herfst tag.

Meer herfst inspiratie vind je hier

To do tips en mode tips

Favoriete plek om in de herfst te zijn?

Ik ben echt een natuurliefhebber en ga het liefst dit seizoen zoveel mogelijk de bossen in om heerlijk te wandelen. Mij afzonderen van de drukke buitenwereld en het hedendaagse leven. Opladen en genieten van de kleinste dingen uit de natuur.

Favoriete outfit om te dragen in de herfst?

Een trui om in te wonen, een ruime niet te strakke broek en fijne warme boots.

Favoriete muziek om te luisteren in de herfst?

Eigenlijk heb ik niet een favoriete soort muziek wat ik speciaal dit seizoen draai of naar luister.

Favoriete geurkaars voor in de herfst?

Ik vind vanille of een jasmijn geur altijd wel een prettige geur. Een nieuwe geur heb ik nog niet ontdekt, wellicht komt dit als ik weer eens naar de winkel ga om een mooie geurkaars te kopen.

Beauty must-have voor de herfst?

Een lipbalm, een vollere dagcreme, vollere en voedende bodylotion of olie en een goede handcreme. Alles even aanpassen aan het weer, met een goede spf liefst 30 of 50.

Appeltaart of muffins?

Ik kan echt niet kiezen, omdat ik appeltaart en muffins super lekker vind. Appeltaart met slagroom jammie, maar een chocolade muffin gaat er ook in. Kiezen is echt onmogelijk en doe ik dus niet. Haha.

Voor en nadelen van de herfst?

Eind augustus begin september ondervind ik al dat we naar een ander seizoen gaan. Het word steeds eerder donker en later licht. Dit vind ik echt niet prettig. Ook merk ik dat ik niet uit mijn bed kan komen, en mijzelf er uit moet slepen. Echt de nadelen van de herfst, maar ook van de winter.

De voordelen vind ik de mooie herfstcollecties en de prachtige kleuren in de natuur. Van beide kan ik zo genieten, maar ook dat het weer tijd is om lekkere stampotten te maken, appeltaarten en andere baksels, maar ook pompoenentijd en nieuwe soepjes recepten.

Wat vind je van de herfst?

We komen ook steeds dichterbij de feestdagen, gezelligheid en familie. Ik kan hier zo van genieten en vind dit zo fijn. Iedereen maakt diverse gerechtjes en ziet er mooi uit. Maar wat ik echt vind van de herfst is toch wel dat ik dit net als de lente mijn lievelingsseizoen is. De natuur verandert in mooie kleuren en gaat een beetje slapen, zo staat de lente dus voor een nieuw leven en we komen uit onze winterslaap.

Favoriete herfstdrankje?

Dat is zeker wel de chocolademelk met slagroom, veel slagroom. Wat ik altijd doe als de slagroom op is, spuit ik opnieuw heel veel slagroom in de beker. Ik vind dat super lekker! Ik bestel ook nooit warme chocolade melk in een restaurant, want je krijgt te weinig slagroom, want de slagroom gaat als eerste op en bij spuiten, tja. Voor z’n klein beetje betaal je al gauw veelte veel geld. Ik drink ook veel thee, want ik houd niet van koffie. Thee drink ik het hele jaar door, ongeacht welk seizoen.

Vier je Halloween? Ja/nee

Dit heb ik ooit gedaan. Ik heb in een ver verleden meegeholpen op de kinderboerderij waar altijd een Halloweenfeest werd gegeven. Zo ontzettend leuk en iedereen was verkleed. Tegenwoordig vier ik dit niet meer.

Vier je Sint Maarten? Ja/nee

Nee, Sint Maarten vier ik niet en ook nooit gedaan.

Wat doe je het liefst in de herfst?

Het liefst ga ik de natuur in, veel bakken, veel nieuwe kleding shoppen, bankhangen. Ook ga ik altijd bedenken wat ik voor de feestdagen ga maken qua recepten en hoe ik de kerstboom er uit wil laten zien.

Wat ga je doen in de herfst?

Ik heb niet echt veel plannen. Misschien een dagje naar mij ouders die binnenkort op vakantie gaan. Grotendeels is het tot nu toe beetje van hetzelfde. Werken, huishouden, boodschappen, bloggen, het nieuwe huis tot ons plekje maken. Maar ik wil graag even uitwaaien op het strand. Als het hard waait wil ik graag de golven zien. Dit heb ik altijd al fascinerend gevonden. Ik wil ook nog wat nieuwe bakrecepten uitproberen en naar een leuke stad in Nederland.

Wat vind jij van deze herfst tag?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg

Annemieke