De jurkentrend 2021
Lente en zomertrends 2021

De jurkentrends voor de lente en zomer 2021

Voel jij je in een jurk ook zo vrouwelijk? Ik vind het heerlijk om een jurk in de lente of zomer te dragen. De wind waait over al door heen. Lekker verkoelend. En van die Coronalook moeten we nou ook eens van af. Haal die romantische jurk tevoorschijn en schitter. De jurken trend is weer veelzijdig, verfrissend en ook leuk. Zwierig en fladderend, strak of lang. Met een glittertje of die drukke print? Het kan echt allemaal.

We zien de streepjes blousesjurken, de overhemdenjurken, de romantische jurk, de slimfitjurken en een mini-dress.

Je draagt het streepje en overhemdenjurken met een mooie riem in de taille, een giletje kan je er ook over dragen. Of kies voor accessoires in natuurlijke tinten of een broek die je er onder draagt. Leuke platte muiltjes of toffe sneakers er onder en je bent klaar om op pad te gaan.

Wil je nog vrouwelijker zijn in een jurk kies dan voor een romantische stroken of bloemenjurk. Lang of kort, pastelkleurig of een felle kleur. Kies wat bij je past en wat je leuk vind.

Dior Summer 2021

Wil je even geen volume en oversized kies dan voor de slim fit jurk. Lekker strak in je jurk in verschillende lengtes, stoffen en kleuren. Kies voor een vrolijke print, ribstofje, tricot of een glittertje. Met een hoge split of strak van boven en wijd uitlopend naar beneden.

Kies voor mini als je geen maxi jurk wil dragen. Ook deze jurk modellen zijn in de nieuwste trends, denken aan een pofmouw, in een mooie print of ook romantisch. Afgewerkt met een mooi ceintuurtje of wijd uitlopend.

Zimmerman Sumer 2021

Dit seizoen kan je weer vele kanten op bij het kiezen van je mooie jurk. Kies je voor lang romantisch of voor die streep?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *