Tags

De kerst-tag

december 22, 2018

Op mijn blog wil ik graag een kerst-tag plaatsen, want ik vind het leuk om te delen wat ik van dit feest vind en hoe ik dit vier. Ik ging op zoek en vond een leuke kerst-tag bij Geertje van Lifesabout. Ben jij benieuwd naar de vragen en de antwoorden lees dan gauw verder. Vind je deze tag ook nou leuk, neem deze dan over. Het leuke is natuurlijk als je een verwijzing naar mijn blog in de tekst plaatst, dan weet iedereen waar jij de tag vandaag heb. Al vast een gezellig en mooi kerstfeest. X

1. Mijn favoriete kerstliedje?

Dat heb ik eigenlijk niet, want ik vind bijna alle kerstliedjes leuk. Als ik een kerstliedje hoor kom ik al in de kerststemming en merk ik aan mijzelf dat het toch echt bijna kerst is en oudjaar.

2. Mijn favoriete kerstfilm?

Dat is natuurlijk Home Alone. Deze film kijk ik echt bijna elk jaar. Ik ben met deze film opgegroeid, zoals vele van jullie. Daarnaast vind ik Sissi ook erg leuk, prinsessenfilms heb ik altijd al leuk gevonden. 

3. Wat staat er bovenaan jouw kerstverlanglijstje?

Parfum, kleding, verzorgingsproducten en een leuke vakantie. Eigenlijk heb ik nooit een stom cadeautje gehad waarvan ik denk, wat moet ik hiermee, dit vind ik niet leuk. 

4. Wat is favoriete make-up look voor de kerst?

Mijn dagelijkse make-up look draag ik. Ik pak niet meer echt uit met kerst qua make-up. Met oud en nieuw daarentegen doe ik dit wel. Veel glitters, steentjes, wellicht nog een lipstick, maar daar ben ik nu nog niet uit of ik voor dit jaar lipstick ga dragen.

5. Wat draag je het liefst met de kerst?

Dit jaar is het twee dagen kerst vieren en derde kerstdag samen met mijn vriend. Voor de eerste kerstdag bij mijn ouders wil ik voor een jurk gaan. Tweede kerstdag bij mijn schoonouders ga ik voor iets comfortabel, omdat we daar gaan gourmetten. Ik ga niet in mijn nette kleding zetten, alles gaat stinken en straks komen er vetspetters op mijn kleding. Derde kerstdag ben ik thuis en kies ik weer voor iets nets. 

6. Ben je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop chocolade melk?

Ik ga dit combineren. Eerst lekker de sneeuw in wandelen, slee rijden, sneeuwpop maken. Als afsluiting van deze leuke pret drink ik een kop warme chocolademelk met slagroom en een stuk warme appeltaart ook met slagroom en ijs. Jammie

7. Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

Mijn ideale kerst is met mijn familie en vrienden in een grote chalet die in de sneeuw staat. Het huis is versiert met kerstlichtjes, takjes, er staan 2 of 3 kerstbomen mooi versierd met daaronder veel cadeautjes voor iedereen. We gaan lekker eten en drinken. Oud -Hollandse spelletjes spelen en karaoke zingen.

8. Wat ga jij doen met kerst dit jaar?

Dit jaar ben ik eerste kerstdag bij mijn ouders, tweede kerstdag bij mijn schoonouders en derde kerstdag thuis met mijn vriend.

9. Uiteten of zelf koken?

Zelf koken natuurlijk. Ik vind het leuk om zelf te koken. Ik word hier ontspannen van ook al is de keuken een troep.

10. Heb je een echte kerstboom of een nepboom?

Ik heb een echte kerstboom. Bovenaan dit artikel is mijn kerstboom te zien

11. Welke kleur ballen zitten er in de boom?

Ik heb roze, witten en zilveren kerstballen. Daarnaast heb ik allerlei figuren in gekkigheid in mijn kerstboom.

12. Wat is je favoriete kerstsnack?

OMG, dit weet ik niet hoor. Ik kan niet goed kiezen, maar als ik moet kiezen kies is voor mijn eigen gemaakte gehakt bladerdeeghapjes met veel kruiden. Jammie, Jammie.

 

Gezellige feestdagen

 

❤ Annemieke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *