Celine denim trends
Lente / Lente en zomertrends 2020

De leukste denim trends voor lente/zomer 2020

Wat zijn de leukste denim trends? Er kan weer van alles gedragen worden, want we zien van alles. De slimfit en skinny’s zijn langzamerhand wel uit, maar je vindt ze nog steeds voor de liefhebber. De jaren ’70 en ’80 zijn wel booming hoor. Van klassiekers tot nieuwe vormen. Alle mogelijke wassingen, westernwear, vintage look en flares. Voor elke mood een denim exemplaar.

Je kan kiezen voor een slim fit met uitlopende pijpen of de slim fit met lage taille, een rechte broek met een hoge taille en een knoop sluiting, de rechte wijde broek of de wijde broek met smallere wordende broekspijp. Maar ook veel denim met bleekvlekken, spijkerbermuda’s, spijkershorts, marinelooks, diy, versieringen, bandplooi, blanco (wit), jasjes, tuinbroeken, shorts, suits. Ook je accessoires moeten er aan geloven en zijn ook verkrijgbaar in een denim stof.

Een aantal leuke denimtrends uitgelicht

Tuinbroeken en overalls: Ze zitten lekker comfortabel en zijn in korte en lange modellen. Je hebt de klassieke modellen, maar ook met kleur of in de trends van nu.

De flare jeans: Je benen lijken langer en je figuur komt beter uit, vind ikzelf.

Dafna May Spring/Summer 2020

De denim jurk: Is het een lange jas met een rij knopen of een korte jurk? Mouwloos, halternek, one- shoulder. Je ziet het allemaal .

Denim on Denim: Je draagt de top als de broek in denim.

Extreem gebleekt: Denim wat bijna geen denim is, zo gebleekt is het.

Givenchy Spring/Summer 2020

Voor welke denim trend ga jij dit seizoen? Ik ben nog steeds fan van de denim on denim trend, hoewel een tuinbroek mij ook weer leuk lijkt om te gaan dragen. Wel een lekkere baggy met DIY en versieringen. Ook leuk om zelf te maken natuurlijk.

Lees hier meer over de lente en zomertrends 2020

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg

X Liefs Annemieke