Trendreport

De opvallendste modetrends voor zomer 2018

juli 11, 2018

 

Als je de afgelopen maanden door je Instagram homepage scrolt en je volgt de grootste fashionsbloggers / influencers van zowel Nederland als uit het buitenland zie je opvallend dat veel dezelfde mode-items worden gedeeld. De ene influencer volgt de andere op en een domino effect ontstaat. Hierdoor worden weer leuke modetrends geboren en/of opgepakt uit diverse fashionshows die groot zijn geworden. Ben jij al bekend met deze grote trends voor dit seizoen?  Trouwens je hoeft niet heel diep in je portomonnee te duiken hoor, o.a. H&M, Pull Bear, een Primark of een Invito spelen goed in op deze opvallendste trends.

 

Super kleine zonnebrillen monturen

Heel klein en heel smal. Ik ben van mening dat het nou niet je ogen goed beschermd tegen de felle zonnestralen, maar voor een keertje z’n brilletje op is leuk, maar voor een echte zonnige dag zou ik persoonlijk voor een monteur met grotere glazen gaan. Wat vind jij van deze trend? ( Foto: Songofstyle )

The animal rok

Een leuke print en lekker opvallend. Kies voor een zwierige stof en dunne stof. Een paar leuke sneakers, slippertjes of boots er onder en je bent helemaal summerproof. (Foto: Mirjam Schuurkamp )

Een gevlochten rieten accessoires

Dit vind ik toch wel de leukste trend, een gevlochten rieten accessoires. Je tas wordt niet heel erg warm als het even in de zon staat. Het is even iets anders als een leren tas of een heuptasje. Echt zomers vind ik en eigenlijk valt een rieten gevlochten tas met vele stylen te combineren. ( Foto: Annarike )

Het roze pak

Het pak. Het powerpak zagen wij vorig seizoen eigenlijk al. Het is eigenlijk geen nieuwe trend, maar een trend die mee is genomen naar het nieuwe seizoen. Het roze pak wordt vaak gedragen, maar kies ook eens voor een andere kleur. Zelf ben ik van het blauwe pak. En jij? Heb jij al een powerpak? (Foto: Camila Coelho )

The fanny bag

Nog steeds, nog blijvend en zeker met het festivalseizoen is dit tasje ontzettend handig. (Foto:  Fanny Lyckman )

De coole logo sneaker

Het zijn niet de meeste mooiste sneakers, maar wel de meest coolste sneakers ever op dit moment. Kost een paar centen, maar dan heb je ook goud in handen wil je dit ooit verkopen. We hebben o.a. de Balenciaga Triple-S, Vejas, Fila Disruptor en Louis Vuitton Archlight. (Foto: Lizzy Perridon )

Spelen met kleur en print

Weg met de donkere kleuren die in de herfst en in de winter worden gedragen. Het is nu tijd om veel kleur en prints te dragen en eigenlijk gecombineerd. Dit is toch veel gezelliger en maakt de zomer nog leuker. (Foto: Romyd Fonseca)

Juwelen mogen gezien worden

Nadat grote influencers samenwerkingen zijn aangegaan of zelf eigen sieradencollecties hebben ontworpen, zien we steeds vaker dat meerdere kettingen tegelijk gedragen worden. En het liefst in de kleur goud. Ook bij de fashionshows van dit zomerseizoen werd deze trend al opgepakt. (Foto: Roos- Anne )

 

Wat vind jij van deze trends?

 

❤ Annemieke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *