Trendreport

De tassentrend voor najaar 2018

Je kies niet zomaar even een tas die je om je arm draagt, in je hand houdt, over je schouder hangt of noem maar op. Nee een tas kies je bewust. Je zal je gaan afvragen voor welke gelegenheid is mijn tas bedoeld, wat moet ik zoal meenemen in mijn tas. De grote, de handgreep, de kleur alles aan je keuze voor jouw tas is een bewuste keuze. Zo ook de keuze welke tas jij aankomend nieuwe seizoen gaat kopen en dragen. Of wellicht heb jij nog een exemplaar die voldoet aan de nieuwste tassentrend voor het najaar 2018.

De tassentrend voor dit najaar is weer afwisselend. Bestaat uit verschillende materialen, details, vormen en grote. De kettingtas. De tas wordt in verschillende shows om de nek gedragen en hangt als een ketting om je nek. Daarnaast zien we de pluizige neon rugzak en de glitter schoudertas. Een doos als tas of een balvorm en de halve maan tas. Uitgesproken vormen, lekker opvallend dat wel. Opnieuw is de dierenprint weer in beeld o.a. de slangenprints, zebraprints, krokodillen relief. De zadeltas is ook weer terug of was nooit weggeweest. Een tartantas en een tas geïnspireerd op vintage is ook weer trendy.Wil je kleur en vrolijkheid kies dan voor neon, neon en neon. Ik beschreef het net al. Wil je echt knallen dit najaar, dan moet je in het bezit zijn van een neonkleurige tas. Jawel, lekker fout en mix met verschillende kleuren neon.

De logetas Instagram   
Tasje met korte handvat Instagram
Prada najaar 2018

Bovenstaande trends zijn niet de enigste tassentrends hoor. Nee het zijn er nog al wat. Er wordt vaak gezegd: Deze kleur is het nieuwe zwart, maar ook deze kleur is het nieuwe zwart. Op tassengebied is bruin het nieuwe zwart. Een mooi bruine tas in de kleuren chocoladebruin en tan tot diep roodbruin en cognac. Wil je een sportieve tas, dan kan je kiezen voor een logotas. Ja, ja deze trend blijft nog even. Bovendien oude tijden herleven hoor. De tasjes met een kort handvat passeren ons ook opnieuw. Toen ik deze trend zag herleefde ik mijn adolescent periode. OMG. Ik had deze tasjes ook en nog steeds heb ik ze. Ze liggen in een verhuisdoos bij mijn ouders op zolder. Of ik mij ga wagen aan deze trend, weet ik niet. Voor dit nieuwe tassenseizoen wil ik een mooie dieprode tas en nog een mooi uitgaanstasje. Voor de rest heb ik genoeg tassen en vind ik het niet nodig om elke seizoen een nieuwe tas te komen.

Wat vind jij van de nieuwste tassentrend? En wil of heb jij ook een nieuwe tas nodig? Voor welke trend ga jij het nieuwe seizoen?

❤ Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 najaarstrends voor 2018

augustus 30, 2018