Trendreport

De vijf lelijkste trends van 2018

Ik hou van mode, ik hou van trends. Maar om alles te volgen? Nou, nee dank je de koekoek. Trends volgens elkaar op, worden samen gecombineerd. worden opnieuw uitgevonden of herleven uit de dood om precies als toen gedragen te worden. Het verzinnen van iets nieuws lijkt dusver te zoeken. Het is wel nieuw, omdat er een nieuwe draai aan wordt gegeven, maar echt nieuw is het niet hoor.

Zo tegen het einde van het jaar wordt er geanalyseerd of iedereen zijn behaalde doelen heeft behaald en afgestreept. Welke trends waren hot en welke not. Welke hoogtepunten en dieptepunten hebben we nou allemaal beleefd. Ik ga mij eens wijden aan lelijke modetrends. Welke modetrends vond ik persoonlijk lelijk, niet te harde, stom en hoe kon je dit nou bedenken en dragen?

1. De ugly, chunky sneaker

Wat heb jij in vredesnaam aan je voeten? Stiekem best heel grappig en leuke trend.

2. De heuptas

Onafscheidelijk, maar best lelijk. Ik vind het nog onhandig ook als je het cross- body draagt. Als je het tasje dan open rits vallen al je spulletjes er toch uit?!

Logo mania en heuptasjes trend

3. Het wielrennersbroekje

Ga je sporten? Ben je op dieet? Heb je iets corrigerends aan? Of gewoon een te lange onderbroek die shinny glanst. Voor de sportschool, gymles, wielrennen of mountainbike oke, maar voor op straat met je te gekke t-shirt. Nee, dat gaat mij te ver. Wie neemt je nog serieus op kantoor met dit ding aan? Weg ermee.

4. Logo’s

He wandelende reclamebord. Moet ik bij je links of rechtsaf. Ontzettend cool en gaaf als jij de grote merken kan dragen en als je deze kleding gratis toegestuurd krijgt, maar ben jij dit ook echt of doe je gewoon mee met de rest? Enkele of 1 logo dragen vind ik persoonlijk prima, maar van top tot teen vind ik echt te ver hoor.

Het wielrennersbroekje

5. Mini zonnebrillen

Deze zonnebrillen doen niks voor je ogen ter bescherming. De zonnestralen komen aan alle kanten je ogen in en je kraaienpootjes worden meer. Omdat ook rondom je ogen niets wordt beschermt tegen de UV straling van de zon. Leuk om je outfit op te leuke, maar niet om mee te zonnen.

 

Welke trend uit 2018 vind jij lelijk? Laat een reactie hieronder achter.

 

❤ Annemieke

 

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *