Uncategorized

DIY : Customized your oversized denim jacket ideas

maart 9, 2013

Mijn moeder deed laatst haar spijkerjack weg en ik vond het dus zonde om dit jasje op de kledingstapel voor de vlooienmarkt te gooien. Ik kreeg weer enkele ideeën om het jasje eigen te maken. Tegenwoordig zie je heel veel oversized. Dus waarom dit mooie prachtig ding weggooien. Tijd om dit jasje te verbouwen.
Ik heb al een klein beginnetje gemaakt door wat gaten te knippen, met een schaar/schuurpapier op de randjes te zetten, heen en weer te gaan krijg je een rafellend effect.

My own oversized denim jacket


Voor meer ideeën behalve studs en de dip dye ging ik op zoek op het internet.

Ik kwam dus uit op leuke franjes, studs en spikes :-), stukken eruit knippen, leuke teksten schrijven of een stuk van een t-shirt op de achterkant plakken.

denim workshirt cut-out diy

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *