Uncategorized

DIY GALAXY SHORTS!!!

augustus 27, 2012De Galaxy prints zie je overal. Het is ook een ware must-have-print.
Je nagels, tops, shorts, leggings en zelf Vens. Je kan het zo gek niet bedenken of het heeft de galaxt print.
Natuurlijk kan je grof geld uitgeven aan dure items met deze print maar je kan het ook goedkoper krijgen door het zelf te maken. Je hoeft alleen maar de benodigheden te kopen.
Minder dan 2 tientjes zal het niet zijn!


 
Benodigdheden: denim shorts (liefst donker of zwart), textielverf in de kleuren donkerblauw, paars, roze en wit en een sponsje.

Stap 1Dep je spons in de blauwe verf en bedek het hele vlak, dat je in de galaxy print wil hebben, met blauw. Door te deppen met de spons krijg je een mooi galaxy effect.

Stap 2Zodra de blauwe basis een beetje gedroogd is, dep je er paarse verf overheen. Doe dit geleidelijk, zodat er een subtiele paarse gloed ontstaat.

Stap 3Wanneer de tweede laag ook redelijk droog is, ga je er met roze overheen. Door op specifieke plekken te deppen, maak je een soort roze gloed.

Stap 4
Als de roze verf droog is, maak je binnenin de roze gloed sterrenstof. Dit doe je door lichtjes over de roze gloed met witte verf te deppen.

Stap 5
Maak je galaxy short af met planeten en sterren. Plaats deze waar je wil. Je kunt makkelijk sterren maken door witte stippen te stempelen. De planeten maak je door een sponsje recht af te knippen en horizontaal te stempelen. Hierdoor krijg je er een soort planeet met kringe omheen.

Bekijk haar youtube-kanaal voor nog meer leuke tips.
Het is echt de moeite waard! Zo leuk!!!

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *