Uncategorized

Dove Rich Nourishment voedende crème, 150 ml

Product informatie:
Product: Voedende crème
Prijs:  Was in de aanbieding
Dierproefvrij: Nee, heel erg jammer
Ingrediënten: Aqua, Petrolatum, Parraffinum Liquiduns Glycerin, Stearic Acid, Glycol Stearate, Glyceryl Stearate, Cera Microcristallina, Triethanolamine, Cetyl Alcohol, Stearamide AMP, Magnesium Aluminum Silicate, Carlomer, Disodium EDTA, BHT, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Alpha-Isomethyl Lonone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxy Isohexyl, 3- Cyclohexene Caraboxaldehyde, Limonene, Linalool, C177897

Wat belooft het:
Dove voedende crème is een prachtige combinatie van voedende ingrediënten & actieve hydraterende elementen voor een verzorging van top tot teen. Dove voedende crème: jouw verzorging voor een zachte & beschermende huid

Dermatologisch getest

Hoe werkt het:
Met een spateltje ( hygiënischer) haal je wat crème uit de pot en smeer het op je huid.

Mijn ervaring:
Ik vind het wel erg jammer van een aantal ingrediënten die erin zitten die ik graag wil vermijden, parabenen. Ik wil toch op zoek naar een crème waar geen toevoegingen en ander shit in zit, want dat kan en waarom laten grote merken dit links liggen? Zo, jammer, vast goedkoper. Ken jij een goede voedende crème zonder troep.?

Dove heeft voor mijn ervaring fijne producten die heerlijk zacht zijn voor je huid en lekker ruiken. Deze voedende crème is romig, dik, ruikt lekker en je moet het heel goed uitsmeren anders blijft er een witte laag achter.Het smeert ook stroef uit. Na het insmeren voelt mijn huid stroef en plak. Ik ben van mening dat een crème goed moet intrekken voordat de stroefheid en plakkerigheid helemaal weg is. Het duurde wel tien tot vijftien minuten voordat je huid zacht is en niet zo aanvoelt.
Voor grote delen van je lichaam heb je veel nodig. Dit vind ik niet zo fijn omdat het moeilijk uit te smeren is en de pot gaat snel leeg. Daarom gebruik ik deze voedende crème voor ruwe plekjes als mijn ellebogen, handen en voor het slapen smeer/masseer ik mijn voeten in zodat ik de volgende dat zachte voeten heb en minder vermoeide voeten.
Ik raad deze crème alleen echt voor ruwe plekjes aan, en een bodylotion voor je hele lichaam omdat ik dat fijner vind met uitsmeren.

Wat zijn jou ervaringen met deze voedende crème of gebruik je iets anders?

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Reactiesjuli 31, 2013 bij 6:31 pm

Als je een dikke fijne creme zoekt is deze echt heerlijk. Ik gebruik hem ook altijd!augustus 1, 2013 bij 12:28 am

Ik vind deze crème echt heerlijk! Het ruikt ook nog eens fijn 🙂

Xoxo
http://Www.its-dash.comaugustus 1, 2013 bij 2:53 am

Oh… I have wanted to buy this before too!

Would you like to follow each other on Bloglovin and GFC? Take a look into my blog and let me know! http://www.gwiyomistyle.netjanuari 9, 2018 bij 7:02 am

Kan je dit voor je gezicht gebeuiken?    januari 10, 2018 bij 9:05 am

    Hoi Shaniza Nasrullah

    Het is geen gezichtscreme, anders had Dove dit vast op de verpakking gezet. Het is meer een lekkere creme voor je lichaam. Hopelijk heb je antwoord op je vraag gekregen. XGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blog of the month: July

juli 29, 2013

Mooie buitenplaatsen

augustus 4, 2013