Uncategorized

Earrings

februari 2, 2011
Met dit artikel loop ik al een paar maanden rond ,maar het moment was niet daar omdat er vaak andere artikelen tussen kwamen,, sorry..
Oorbellen ,,je kan er niet genoeg van hebben .
Mits ze natuurlijk niet zo standaard zijn dat iedereen met hetzelfde loopt.
Zelf frutsel ik ook oorbellen, kettingen, armbanden, sleutelhangers inelkaar.
Maar sinds ik Lorena een poos geleden in GTST met deze fantastische oorbellen zag lopen, moest ik ze wel hebben…
Lorena draagt altijd maar 1 oorbel, hoewel het een aantal jaren geleden ook al hip was: Nicole Richie en Pink gingen haar voor. En nu de dag wordt het hopelijk ook weer een hot-item, Af en toe draag ik er ook maar 1 een grote ring of een lange oorbel.. of twee verschillende een knopje en een ring, Hoewel ze mij hier in dit dorp voor gek verklaren omdat ze natuurlijk niks gewend zijn he,..het blijven nuchtere Hollanders..
De meiden komen zelf met armbanden en kettingen..
Hieronder een kleine uitleg van het ontstaan van die merk…

Gigi Ravelli ( blond)
Na haar studie Economie te hebben afgerond begint Gigi in 2003 aan de opleiding Communicatie in Amsterdam. Naast school staat ze in 2005 op de planken met de toneelgroep Rien ne va plus en volgt ze de theateropleiding bij het Crea Theater in Amsterdam. In 2007 wordt zij gevraagd om auditie te doen voor GTST. Met succes, sindsdien speelt zij de rol van Lorena Gonzalez, de dochter van Rosa. Naast haar acteerwerk zet zij zich in als ambassadrice van Fight Cancer, de jongerentak van KWF.

Marly van der Velden (donker)
Op haar 14e treedt Marly al op in verschillende theater producties. Na haar opleiding aan de jeugdtheaterschool maakt Marly in juni 2005 haar debuut bij Goede tijden, Slechte tijden. Hierin speelt ze sindsdien de rol van Nina Sanders. Naast haar acteerwerk zet zij zich sinds 2006 actief in als ambassadrice van de Internationale Kinderhulp en sinds Juni 2010 voor Human concern.

De gedachte achter KM
KM wil met haar accessoires ervoor zorgen dat jij je stijlvol, sexy en stoer voelt. Accessoires maken een outfit compleet en met de accessoires van KM zorg je ervoor dat jouw outfit altijd net even anders is.
Je maakt je eigen stijl compleet met de unieke sieraden van KM, want ook jij bent uniek en dat mag iedereen best weten.

Wij danken onze naam aan Nicolette Bruins!
In onze zoektocht naar inspiratie voor nieuwe ontwerpen zijn we in contact gekomen met Nicolette Bruins.
Nicolette werkt met textielverf op katoen en maakt naast tafelkleden en lopers ook kussens, schilderijen en tassen.
De schilderijen van Nicolette inspireerden ons tot het maken van sieraden die haar werk complementeren en tot leven wekken.
Nieuwsgierig naar haar werk?

Kijk dan even op www.nicolettebruins.nl. Voor de op haar werk geïnspireerde sieraden neem je een kijkje in onze collectie.

Only registered users can comment.

  1. Die oorbellen zijn super leuk en is echt een hype haha 😛 ik heb ze vandaag binnengekregen voor een vriendin die zaterdag jarig is en die het de helle tijd over die oorbellen heb haha ze zien er echt super leuk uit !

    liefs Bianca
    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *