Face

Facial sheet mask with charcoal & sea salt extract van de Action

De Action wie kent deze winkel nou niet. Allerlei spulletjes voor een leuke prijs verkoopt deze winkel. Ik heb al eens een keer de reinigende poriënstrips van de Action gereviewd en dit product beviel mij toen erg goed. Enkele weken geleden was ik opnieuw in de Action en zag dit product liggen. Ik heb dit gezichtsmasker al vaker zien liggen en was er iedere keer benieuwd naar of dit gezichtsmasker iets is. Dit product heb ik zelf gekocht en is geen gesponsord artikel. Nou houd je hart maar vast naar mijn ervaring.

Product informatie

  • Product: gezichtsmaker
  • Prijs: goedkoop
  • Proefdiervrij: ?
  • Ingrediënten: Teveel
  • Let op: Niet gebruiken op geïrriteerde en beschadigde huid. Vermijd contact met de ogen. Bij oogcontact met water spoelen. Buiten het bereik van kinderen houden.

 

Doekje

Wat belooft het?

Ideaal voor een vette huid en verstopte poriën

Hoe werkt het?

Reinig uw gezicht. Breng het masker aan op de droge huid waarbij de uitsparingen over uw ogen, neus en mond vallen. Laat het masker 15 tot 20 minuten op het gezicht zitten. Verwijder het masker, masseer het resterende serum in uw huid en reinig uw gezicht met warm water.

Mijn ervaring

Het masker is een zwart nattig doekje dat je op je gezicht moet plakken vind ik het goede woord hiervoor. Houtskool, zee zout? Waar, hoe is dit verwerkt denk ik? Voor mij is het de eerste keer dat ik zo’n soort masker gebruik. Het masker vind ik ook niet lekker ruiken. De combinatie van houtskool en zeezout ruikt toch ook niet zo? Dit soort gezichtsmaskers vind ik door deze ervaring helemaal niks. Ik zal dit soort gezichtsmaskers ook niet meer gebruiken, of misschien wel mocht er een betere naar mijn mening bestaan, waarvan jij zegt die raad ik je aan om te gebruiken. Wat een gehannis om de goede kant van dit masker te vinden. Wellicht kan je beide kanten op je gezicht plakken. Daarnaast viel een deel van het gezichtsmasker op mijn ogen en zit deels over mijn wenkbrauwen. Wat ik trouwens ook vaag vind aan een gezichtsmasker dat je wenkbrauwen nu wel mee kunnen doen. Dit vind ik gewoon niks.

Gezichtsmasker

Het is net alsof ik een carnavalsmasker op heb en ik voel mij opgesloten. Bij het aanbrengen voelde het masker koud aan en na enkele minuten voelde ik wat tintelingen op het bovenste gedeelte van mijn wangen, net onder mijn ogen en bovenaan mijn lip. Omdat ik hierover een review wil schrijven, vreet het aan mij dat ik de 15 a 20 minuten moet volhouden om resultaat te kunnen zien. Ik wil gewoon nu dat vervelende masker af. Ook heb ik het idee dat het totaal niks doet, alleen de huid zacht maken. Tevens is het gezichtsmasker erg nat van de serum, wat ik niet fijn vind. Ik heb de aanbevolen minuten niet vol kunnen, hoogstens de 5 minuten. Het in masseren van het serum wat op mijn gezicht zat heb ik ook niet gedaan, wat ik was helemaal klaar met dit gezichtsmasker. Na het afspoelen heb ik mijn gezicht met een gezichtslotion schoongemaakt om het overtollige zooi en vuil van mijn gezicht te halen. Daarna voelde mij gezicht wel glad aan, maar of dit door mij gezichtsscrub komt die ik daarvoor gebruikt heb of door het gezichtsmasker is voor mij een vraagteken. Dit gezichtsmasker zal ik nooit meer kopen. Voor mij is dit een miskoop.

Heb jij dit gezichtsmasker al gebruikt en wat zijn jouw ervaringen? Of weet jij gezichtsmaskers die heerlijk zijn en waar jij goede ervaringen mee hebt gehad, dan hoor ik dit graag.

 

 

❤ Annemieke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Najaarstrends 2018- 2019

januari 4, 2019