Uncategorized

Fashion inspiration

Hebben jullie ook van die momenten dat je echt niet meer weet wat je nou moet aantrekken.
Je kledingkast(en) puilen uit en steeds zeg je ik weet niet wat ik moet aantrekken. Met die koude winterweer met veel sneeuw helpt het totaal niet op een passende outfit bij elkaar te sprokkelen. Ik krijg het al gauw warm als ik een dikke winter trui aan doe met daaronder een longsleeve. En dan moet ik nog eens een dikke winterjas aan. Gelukkig is mijn parka niet al te warm, dus deze combi is lekker warm. Gewone schoenen draag ik nu ook niet maar als ik naar buiten ga trek ik mijn sneeuwboots aan en dan neem ik wel schoenen mee als ik bijvoorbeeld moet werken of een feestje heb…De outfits die ik gevonden heb vind ik fijne en warme looks voor dit sneeuw-winter-weer…Wat vind jij erg fijn om te dragen tijdens deze kou?

.
Acne Duvet Parka, Topshop Jersey Dress, Wolford Merino Tights, Acne Knit, Isabel Marant Boots
Fake Faux Jacket, Serious Sally Leather Pants, Bull Bag
Poncho

♥ Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Reacties

januari 21, 2013 bij 6:44 pm

Hoi meid! Leue post! Superleuk da ik blogger vd maand januari ben geworden, voel me vereerd!!

Je vroeg op n mail-adres, dat is k.bittersweet@hotmail.com

Kus!

http://juicyconfashions.blogspot.com

januari 22, 2013 bij 4:49 pm

Wat een leuke en inspirerende foto's zeg!
Ik vind vooral de eerste look heel gaaf 🙂

xoxo The Daily Fashion Drugjanuari 22, 2013 bij 5:25 pm

Leuke outfits! Ziet blauwe sjaal ziet er me lekker knus uit! Liefs, Laurajanuari 23, 2013 bij 1:11 am

love the bold prints and cozy layers in all these outfits 🙂

Mili from call me, Maebyjanuari 23, 2013 bij 3:38 pm

AMAZING PHOTOS!VERY INSPIRATIONAL!!!januari 24, 2013 bij 8:41 am

ik vind die derde heel leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

First outfit on my blog

januari 23, 2013