Uncategorized

Favorites of the month: July

juli 28, 2013
Blog de citation-oops - Skyrock.com

Weer een favorieten van de maand blogpost en wat ga ik hier allemaal in verwerken. Wat er de afgelopen maand in mijn blog voorbij is gekomen en met leuke gebeurtenissen die ik de afgelopen maand beleefd heb.
Ik kon niet zo heel veel bloggen en komende maand twijfel ik ook omdat ik heel veel ga werken. Uiteraard ga ik mijn best doen dus blijf mij volop volgen en reacties plaatsen wat je ervan vind of verbeterd kunt worden…Dankjewel ā™„

Deze maand ben ik voor het eerst naar Amsterdam Fashion Week 2013: S/S 2014 geweest. Dit vond ik een hele gave en mooie ervaring. Hopelijk volgen er meer shows en Modefabriek!

https://www.fashion-ladylovelyblog.com/uncategorized/amsterdam-fashion-week-2013-my-dairy/
https://www.fashion-ladylovelyblog.com/uncategorized/amsterdam-fashion-week-dorhout-mees-ss/

Iedere maand koop ik mijn favorieten tijdschriften, voor inspiratie en op de hoogte te blijven van beauty, fashion en lifestyle trends.

Ook had ik een bloemenkrans bij Kruitvat gekocht. Leuk voor festivals, strandfeesten of uitgaan. Maar het kan ook op je fiets of scooter voor een vrolijke boel.

Vanwege het prachtige warme weer had ik te weinig short dus moest er flink geshopt worden. En zie in deze blogpost het resultaat.
Festivalboots ideaal! Uiteraard voor festivals of strandfeesten.( sorry voor de onscherpe foto)

Leuk festival die ik deze maand bezocht heb: Henk op de Helling 2013
https://www.fashion-ladylovelyblog.com/uncategorized/festival-henk-op-de-helling-2013/

Ook ben ik te volgen op PINTEREST…Zie FOLLOW
Wat is dit super leuk. je kan nog veel meer inspirerende foto’s aan je account toevoegen en speciale borden maken met diverse onderwerpen…Super leuk en creatief.
http://pinterest.com/FLadyLovely/boards/


https://www.fashion-ladylovelyblog.com/uncategorized/follow-on-pinteres/

Mijn favorieten outfit wat ik droeg vond ik toch wel diegene die ik naar het festival Henk op de Helling 2013 droeg..Ik zal proberen om nog meer outfitfoto’s te plaatsen maar soms zit er in een maand te weinig tijd en dagen om artikelen te plaatsen die ik wil.

Toch wel mijn favorieten liedje deze maand..Kan je lekker op los gaan..Heerlijk šŸ™‚

ā™„

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *