Festival Macumba 2019
Festival

Festival Macumba 2019

december 30, 2019

Festival Macumba is een leuk latin festivaal dat plaats vond bij het Ouderkerkplas in Amsterdam. Op Festival Macumba vindt je een mix van reggaeton, salsa, merengue en caribbean beats. Verder was er ook heerlijke Latin Street Food aanwezig. Daarvan zie je de foto’s verderop in dit artikel. Dus mocht je van latin muziek houden en een klein schalig festival?! Ga eens naar Festival Macumba. Trouwens wil je dit festival in het nachtleven beleven, ga eens naar Fiesta Macumba. Zo geweldig dit. Even via Google opzoeken en je weet waar een feest van dit party latino style is.

Het festvial

Het festival zelf ziet er als volgt uit

Doordat het aan een plas ligt was het ideaal om dit festival te bezoeken, omdat het erg warm weer was die dag dat ik naar dit festival ging. Ook heb ik lekker gegeten en gedronken. Er werden lekker cocktails geschonken en ik ben zo verslaafd geraakt aan de empanadas. Wat ik leuk vind aan festivals is de diversiteit aan mensen, het eten en drinken. Ik ben dol op eten en koken.

Het eten en drinken tijdens dit festival

Nacho’s

Dit is zo lekker! Empanadas

Surinaams broodje en nog een ander lekker broodje

cocktail tijd

Het festival zelf

Op het festival vindt je een markt, een dansvloer waar je dansles kan nemen en workshops worden gegeven. Verspreidt over het festival vindt je verschillende soorten muziek en artiesten die optreden.

Gezellig aan het water

Altijd handig om de weg te weten

Ken jij dit festival of ben jij hier al eens naar toe geweest? Wat vond jij van dit festival? Ik lees graag je mening.

Voor nog meer festivals: Festivals op mijn blog En nog meer festivals

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *