Events

Fluevog Press Event 2018

mei 31, 2018

 

Op 29 maart 2018 opende de eerste Fluevog schoenenwinkel in Europa aan de Heiligeweg 37 te Amsterdam. Met 24 succesvolle schoenenwinkels in Noord- Amerika vond John het tijd om Europa te veroveren. John Fluevog is een schoenontwerper uit Vancouver, Canada. Hij ontwerpt ”Unique Soles for Unique Souls”. 

Dames collectie

 

Heren collectie

Tijdens het press event van donderdag 31 mei 2018 werd de allereerst Fluevog’s winkel in Europa gevierd. De schoenenontwerper himself John Fluevog was hierbij aanwezig. De winkel vind ik iets bijzonders uitstralen, heel kunstzinnig, voelt echt eigen en heeft iets persoonlijks van de ontwerper zelf en niet zoals de grotere ketens. Hij wil dat iedereen die z’n ontwerpen draagt er vrolijk van wordt. Grote sterren als Beyonce, Lady Gaga en Madonna zijn fan en dragen ook zijn ontwerpen. Daarnaast verwerkt John teksten en quotes op de ontwerper. Heel grappig om te zien en ook te lezen. Daarbij ontwerpt hij alles zelf en heeft vaak een ontwerpblok bij zich waar hij op kan schetsen. De ontwerpen en de uitstralen doet mij denken aan de Nederlandse schoenenontwerper Jan Jansen. Een aantal jaar geleden ben ik naar de opening van zijn winkel geweest. Lees en oordeel zelf. Event Jan Jansen.

Een lekker verkoelende water

Ik heb een paar favorieten ontwerpen die ik graag hieronder met je wil delen. Trouwens, zijn jullie al in deze winkel geweest? Of was jij zelf net als ik bij dit pers event. Ik ben erg benieuwd wat je van Fluevog vind.

Favorieten

 

Wit en zwarte puntschoenen zijn mijn favorieten

 

❤ Annemieke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *