Events | Events/Fashion Week/Museum

Ganbaroo PR PR Persdag A/W 2019-2020

mei 22, 2019

De andere persdag die ik bezocht was van PR bureau Ganbaroo PR PR in Amsterdam. Dit persbureau vertegenwoordigt 1 van mijn favorieten merken namelijk Summum. Daarnaast vertegenwoordigen ze andere mooie merken als Anna + Nina, Sproet & Sprout, Vans, Petit Bateau en nog veel meer leuks. Ik werd hartelijk ontvangen en kreeg een rondleiding van een medewerker. Daarna kon ik zelf nog even rustig de nieuwste collectie bekijken en vragen stellen, mocht dit nodig zijn. Toen ik naar huis ging kreeg ik een schattig klein bosje bloemen mee.

Qua wintercollecties en vernieuwing vind ik het wel meevallen. Ik zie vele trends die er al zijn nog een keer voorbijkomen en ook de kleuren zijn net als afgelopen winter. En ook dit keer gezellige prints, want in z’n saai seizoen als de herfst en de winter mogen de kledingkeuzes natuurlijk wat vrolijker als het weer he.

Op de volgende foto’s zie je diverse nieuwe wintercollecties, oordeel zelf wat je ziet en wat je er van vind. Geniet nog even van dit seizoen, want voor je het weet draag je echt weer je winterkleding hoor.

Anna + Nina. De collectie is gebaseerd op reizen
Knuffels van WNF

Zijn jullie ook naar de persdagen geweest? En bij welke PR bureaus? En wat vond jij van de nieuwe collecties? Ik lees graag je reactie x

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *