Gezellig lunchen bij Nissa Cafe
Hotspot

Gezellig lunchen bij Nissa Cafe in Hillegom

Aan het oudste en gezelligste pleintje in Hillegom bevindt zich Nissa Cafe. Een groene, gezellige hotspot waar je terecht kunt voor taart, koffie, thee, ontbijt, lunch of een borrel. Een biologisch eetcafe met volop keuze uit vegan en vegetarische gerechten. Maar als je zin hebt in een hamburger met vlees dan zit je hier ook goed. Veel producten zijn biologisch en komen zoveel mogelijk uit de buurt.

Wanneer je binnenkomt krijg je een prettig gevoel. De sfeer vind ik fijn, aangenaamd en prettig. Het interieur speelt voor mijn gevoel daar ook een rol in. Veel groen en leuke meubels.

Voordat ik er heen ging, zocht ik op internet informatie over Nissa Cafe. En vond positieve reacties over het geitenkaasbroodje. Dit wilde ik ook wel proeven, maar helaas was dit broodje er niet, omdat de kaart pas veranderd was. Ik koos uiteindelijk voor het pompoenhummus broodje en een kop jasmijn thee, want ik ben geen koffieliefhebber.

Pompoenhummus broodje bij Nissa Cafe, Hillegom

Nou, echt een heerlijk broodje! Je moet van pompoen houden. Maar in de variant van hummus heb ik pompoen nog nooit gegeten. Verfrissend en een herfstgevoel. Pompoen en herfst horen bijelkaar.

Als je een keert in de buurt van Hillegom of je woont er. Ga dan zeker eens bij Nissa Cafe naar binnen voor iets lekkers! Echt een aanrader! Wil je meer weten over Nissa Cafe check hier de website .

Op zoek naar andere hotspots check even boven aan mijn blog bij het kopje lifestyle.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *