Uncategorized

Glitter & Glamour voor de feestdagen

december 13, 2012

De feestdagen komen eraan en dat betekend dat we weer lekker los mogen gaan met party outfits met een hoog glitter & glamourgehalte. Nu is glitter en glans deze winter al helemaal in, dus volop verkrijgbaar. Dat scheelt. Hier de glitter & glamour trends van deze winter.

Kettingkraagjes
Kettingen in de vorm van kraagjes zijn een echte trend. Ze geven een doordeweekse outfit in een oogwenk de broodnodige dosis glitter & glamour voor de feestdagen.

Topshop, H&M, Asos, River Island
Metallic
Een gewone broek krijgt iets heel speciaals als hij van een glanzende metallic coating is voorzien en een goed colbert van glanzend materiaal behoeft verder geen krans. Ook breiwerk is deze winter vaak van een glanzend laagje voorzien.
Grote stenen
Tasjes, haarornamenten, schoenen en kledingstukken die zijn versierd met gigantische edelstenen en geven meteen een feestelijke allure.
Pailletten
Pailletten zijn het helemaal deze winter. Normale pailletten, maar nu ook in reuzenformaat. En het hoeft niet per se in goud of zilver. Gekleurde pailletten zie je deze winter overal.
Diademen
Diademen zijn volop verkrijgbaar en helemaal goed om je kapsel feestdagenproof te maken. Ook een opvallende haarspeld is een fantastisch feestaccessoires.
Clutches
Een clutch is een klein tasje waarin je de essentials die je op een feestje nodig hebt kunt vervoeren. Deze winter is er een ruim aanbod in glitterclutchs. Met of zonder handig draagkettingtje.
Killerheels
De gemakkelijkste manier om een feestdagenoutfit op te pimpen: draag hoge hakken die bezaaid zijn met glitters.


all items nelly.com

♥ Annemieke

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *