Personal

Goodbye april, Hello may

En maand vier van 2019 is weer voorbij. Vandaag 1 mei is het dag van de arbeid en hoe leuk is dat om arbeidsintentief te gaan bloggen. Mijn laatste blogartikel is van 10 april. Ow wow, heel slecht al vind ik het zelf. Hoewel ik het steeds lastiger vind om een blogritme weer aan te nemen en blogartikelen te schrijven. Immers wil ik een blogartikel niet afraffelen, omdat er nieuwe content geleverd moet worden. Doordat ik de afgelopen weken geen tijd heb vrij gemaakt/ tijd gehad om te schrijven, zijn er blogartikelen blijven liggen en dit zijn er nog een hoop.

Nieuwe blogartikelen deze maand, zowel van een aantal events van vorige maand, als privé gerelateerd.

De afgelopen maand heb ik diverse leuke dingen gedaan, gerelateerd aan mijn blog maar ook niet. En hierover wil ik gaan bloggen. Een korte mededeling in dit blogartikel, maar houd mijn blog in de gaten om dit leuks te gaan lezen en vergeet niet om een reactie achter te laten want dit vind ik hardstikke leuk.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *