Personal

Goodbye January, Hello February

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er op!!!!! Yes, of toch geen yes. Dit betekent dat het nog sneller gaat. Alles gaat al snel. Terwijl ik dit artikel type ligt ik ziek in bed. Ik heb een verkoudheid, een hele zware K verkoudheid. Mijn neus zit dicht, ik praat ook zo ontzettend sexy door mijn neus, mijn hoofd voelt zwaar, alles doet zeer en ik voel mij erg moe. Het is ook 1 februari terwijl ik dit artikel aan het schrijven ben. Wat laat, maar het moet gewoon vandaag online, want het is immers de nieuwe maand en de oude maand is voorbij. Hier moet wel even een artikel voor geschreven worden. Mijn agenda houd ik erbij om dit artikel vorm te geven om te kunnen schrijven. Veel foto’s komen er niet bij, want daar heb ik nu totaal geen zin om en zeker niet in deze lichamelijk toestand. :-P.

Daar gaan we hoor

 

Week 1

Oud en Nieuw heb ik samen met mijn vriend gevierd. Rond half 2 in de nacht gingen wij naar een feest en om 7 uur ‘s morgens lagen wij in bed. Helemaal kapot moe. Pfff 2 dagen later had ik er nog last van. Dit doe je toch niet dagelijks en zo jong zijn wij nou ook weer niet hahah. Deze week bestond uit bijkomen, bloggen en werken. En natuurlijk niet te vergeten de dagelijkse bezigheden als huishouden, koken en voor jezelf zorgen.

Week 2

Deze week bestond ook uit werken, mijn cursus oppakken. Ik volg een cursus schulphulpverlening en ik moet hier echt tijd voor maken, maar dit vind ik zo lastig. Een nieuwe maand nu met nieuwe kansen toch? Ik moet nu volg gas gaan. Daarnaast heb ik een voetwrat aan laten stippen, wat altijd zo ontzettend fijn is. Dat koude spul en lekker branden op je voet. Gelukkig vond ik het meevallen hoeveel pijn daarna ik had, want ik kon gewoon weer goed lopen. Maar mij kennende ga ik even gek lopen, alsof ik iets aan mijn voet heb. Gestoord :-). Tevens heeft mijn vriend bloembollen in de tuin geplant. Ik ben benieuwd dit voorjaar hoe het eruit komt te zien.

Week 3

Deze week is begonnen met elke weekend een verjaardag of iets anders (verplichting) tot aan zaterdag 2 maart. Nu ik dit schrijf word ik weer gefrustreerd en niet blij. Ik wil gewoon een weekend rust. Is dat nou zo gek? Nu weet je dus hoe mijn weekend eruit komen te zien. Ik zorg dat ik een weekend niet ga naar een verjaardag, want het is toch niet van mijn kant. Even wat tijd en rust voor mijzelf, mag echt wel hoor. Daarnaast had ik een afspraak in het ziekenhuis, gelukkig goed nieuws, had ik een sollicitatiegesprek, want ik ben op zoek naar een (nieuwe) baan. Overigens vind ik het niet erg dat ik niks meer hoor, ook al zei de vrouw van ‘Ik laat je weten zodra wij iets hebben’. 1 het is onwijs slecht betaald, 2 dood werk en 3 toch niet mijn ding. Deze week heb ik nog wat aan mijn cursus gedaan gewerkt, gezocht naar leuke passende vacatures en samen met mijn vriend ben ik wezen wandelen op het strand. Het was mooi weer, maar koud.

Week 4

In week 4 ben ik begonnen om in mijn grote agenda per dag alles op te schrijven wat ik wil en moet doen. Ik heb hierdoor een compleet overzicht van de week. Wat ik gedaan heb daar zet ik ouderwets een krulletje voor. Deze week begon overigens ook de eerst sneeuw. Dat nu in week 5 nog steeds valt. Ik weet niet meer in welke week, maar ik heb een proefabonnement op Netflix en Videoland genomen. Dat gratis kijken voor een maand en twee weken. Netflix omdat ik seizoen 5 van The Blacklist nog moet zien, het nieuwe seizoen al is begonnen en dit op Videoland kan terugkijken. Het weekend had ik drie verjaardagen. Heerlijk weer was het Gewerkt, aan mijn cursus en bloggen ga ik niet meer beschrijven. Dit is overigens wat elke week welk gebeurd net als het huishouden.

Week 5

De laatste week van de maand kwam halverwege de week de verkoudheid opzetten, dat nog steeds aanwezig is. Maar begin van de week heb ik nog een aantal dingetjes gedaan. Bij mijn ouders gegeten wat ik elke week wel doe, 1 soms 2 keer. Mijn ov kaart verlengd, want binnenkort verloopt die. Ook wil ik een blazer online bestellen en ik denk dat ik dit morgen ga doen.

 

Dit was mijn maand januari in grote lijnen. Ik zeg je wel eerlijk dat ik niet alles ga schrijven wat ik per dag en per week gedaan heb. Ik vind een stukje privacy nog erg belangrijk.

 

Hoe was jou maand januari? Heb jij leuke dingen gedaan? Of zijn er juist minder leuke dingen gebeurd?

 

❤ Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is bloggen niet meer hot?

februari 5, 2019