Uncategorized

H&M pakt opening nieuwe winkel groots aan

Op de Dam in Amsterdam is op feestelijke wijze de H&M Flagshipstore geopend. De nieuwe H&M winkel is met zes verdiepingen de grootste van Nederland en verkoopt behalve kleding en accessoires ook de H&M Home collectie.
Tijdens de opening kon de aanwezige modepers en enkele BN’ers al volop shoppen. Ze mochten zich als eerste storten op de Lanvin voor H&M collectie en op de overige collecties kregen zij 20% korting.
Vanaf donderdag 25 november is de H&M flagshipstore geopend voor het publiek. Dus hij is nu al open voor publiek..

H&M pakt opening nieuwe winkel groots aan

Uitgegeven: 23 november 2010 11:08
Laatst gewijzigd: 23 november 2010 17:48

AMSTERDAM – Maandagavond pre-opende H&M haar nieuwste en grootste winkel op de Dam in Amsterdam. Om de opening van de zes verdiepingen tellende H&M flagshipstore te vieren, waren er verschillende BN’ers aanwezig en gaf H&M een 3D-lichtshow.

Vlak voordat de winkel open ging, verzorgde H&M een 3D-lichtspektakel op de gehele gevel van het monumentale pand, waar voorheen de ABN Amro gevestigd was.
Na de show, werden de gasten over de rode loper naar binnen geleid. Onder de aanwezigen, waren in Lanvin voor H&M geklede Bekende Nederlanders als Georgina Verbaan, Lieke van Lexmond, Victoria Koblenko, Hadewych Minis, Nikkie Plessen en Sebastiaan Labrie.

if (typeof(dartPosition5) != ‘undefined’) {
NU.LazyWrite.write(” + dartPosition5 + ‘
‘);
}

NU.LazyWrite.flush(1)


Lanvin voor H&M

Als verrassing stond op de tweede verdieping de Lanvin voor H&M-collectie klaar om geshopt te worden. Verschillende BN’ers gingen dan ook met tassen vol naar huis.
Na ongeveer een uur, was het gros van de Lanvin-schappen, inclusief de mannequins, leeggeshopt en hingen er nog hooguit tien jurkjes in het rek. H&M sloot de avond af met een feestje in de kelder.

Home-collectie

De flagshipstore is vanaf 25 november open voor het publiek. In de grote winkel wordt ook de Home-collectie op een innovatieve manier verkocht. Zo krijgen klanten een magnetisch bordje in de vorm van een winkelwagentje mee, waarbij kleine magneten van de producten op het bord geplakt kunnen worden.
De magneten kunnen afgerekend worden bij de kassa. Op deze manier hoeven klanten niet met de grote producten door de winkel te lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loves Lauren

november 25, 2010

Lanvin for H&M - Fashion Show

november 26, 2010