haal de herfst in huis met deze tips
Herfst / To do

Haal de herfst in huis met deze tips

De herfst is nu elke weken in het land. We hebben het al gemerkt, want het regent al meerdere dagen flink. Het wordt eerder donker en later licht. Wat ik eigenlijk wel jammer vind hoor. Ik ben eerder moe als tijdens de lente en de zomer. Die donkere periodes doet toch niemand goed.

De tips die je vindt in het blogartikel is niet om je nog somberder te laten voelen als het weer buiten. Nee, we willen juist warmte en vrolijkheid in huis. Ik wel in ieder geval. Lees gauw verder en hopelijk wordt je al iets vrolijker.

Koop bloemen

Een gezellig bloemenboeket op je eettafel, salontafel of weet ik veel wat voor plek voor jou het beste in huis staat, maar zet het boeket in het zicht. Hoe vaker je het ziet en naar kijkt. Hoe vrolijker je wordt. Je gaat terugdenken aan de lente of de zomer. Nou ik wel hoor.

De grote herfstschoonmaak

Eigenlijk wel elk seizoen ontkom je er niet aan om een hele grote schoonmaak te houden. Ondanks dat je dagelijks en wekelijks wel iets doet hoor, is het even flink aanpoten per kamer afgaan wat weg kan en wat gehouden dient te worden.

Lees meer over herfsttips—-> Leuke dingen om te doen in de herfst

Maak een herfsttafel/tafreeltje

Ga het bos in. Zoek herfstvruchten die uit te bomen zijn gevallen. Maak dit schoon, leg ze op tafel op een mooi blad. Leuke kaarsjes erbij en klaar.

Maak je tuin herfstklaar

Nu we toch het huis gezellig aan het maken zijn. Vergeet je tuin niet. Onkruid weg, zomerspullen in de schuur, plantjes en bloemen die zijn uitgebloeid haal je er uit. Je zet er leuke plantjes neer die geschikt zijn voor dit seizoen. Vergeet ook niet leuke mandjes of potten te vullen. Gezellig.!

Ga bakken

De geur van vergebakken appeltaart, appelflappen of een cake. Het doet je toch denken aan dit seizoen, de donkere en regenachtige dagen. Ook heerlijk warme chocolade melk met slagroom.

Heb jij nog leuke herfsttips! Laat een berichtje achter onder dit blogartikel.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg

Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *