Uncategorized

Hairburst Hearts

Langer, dikker, mooier haar. Dit willen wij allemaal wel. Wij vrouwen hechten veel waarden aan ons haar. Ik namelijk wel. Als mijn haar niet goed zit, kan dit effect hebben om mijn stemming.
Zelf heb ik al vind ik het zelf vervelend haar. Ik ben niet geboren met veel en dik haar dat ook nog eens snel groeit. Ik heb fijn haar dat snel vet word. Dit snel vet worden van het hoofdhuid heeft vaak te maken met een verstoorde hoofdhuid, die niet in balans is. Zoiets heb ik ooit gelezen. Ik wil ook mooi, glanzend en lang haar. 

Even terug naar het wondermiddel van Hairburst. Ik heb dit product mogen testen. Joepie.
Ik was erg blij maar ook nieuwsgierig of het nou effect zou hebben. Eerst heb ik over het product informatie gezocht en zag foto’s, reviews en filmpjes waarin een positief resultaat werd beschreven.
Dit positieve wilde ik ook ervaren.  De afgelopen twee maanden heb ik per dag twee supplementen tegelijk geslikt.
De inhoud van het potje bestaat uit 60 hartvormige jelly ‘snoepjes’. Dit staat voor 1 maand gebruik.
Ik vind het lastig om te kunnen zeggen of het echt werkt. Ik had het gevoel dat mijn wimpers ook steviger werden en langer. Ondanks dat ik een wimperserum gebruik. Dus ik weet niet of het 1 met het andere te maken heeft of totaal niet. Nu mijn supplementen op zijn merk ik wel de achteruitgang van mijn wimpers.
Tijdens het slikken van de supplementen heb ik er op gelet of ander lichaamshaar ( armen, benen) ook sneller ging groeien. Maar ook dit vond ik moeilijk om te zeggen.
Het gewenste resultaat vind ik lastig om te kunnen vaststellen omdat de tijdsduur gewoon te kort vind. Ik ben van mening dat je voor goed resultaat de supplementen voor een langere periode moet gebruiken.
Het gekke is dat ik nu duidelijk het verschil zie. Doordat ik de voor en na foto’s naast elkaar heb gehouden. De before foto is te zien dat mijn haar tot boven bij borst reikt. Op de after foto’s is te zien dat mijn haar over mijn borst valt. Hoe bizar is dit. Komt dit daadwerkelijk door het slikken van deze supplementen. Ja, ik vermoed van wel. Mijn conclusie: Hoe langer en je deze supplementen slikt, hoe langer en ‘voller’ je haar wordt.

Voor

Na

Website Hairburst

❤ Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TASCHEN Event, Amsterdam

januari 29, 2017