Uncategorized

Happy Socks voor meer vrolijkheid aan je voeten

Het nieuwe seizoen vraagt weer om een mooie, leuke items voor je garderobe. Zo ook nieuwe sokken, want gezelligheid en vrolijkheid kent geen tijd. Aan je voetjes die je nooit ziet omdat ze opgeborgen zitten in je boots of gympen, komt opeens iets vrolijks te voorschijn als jij je schoenen uitdoet.
De lazy cold sundays komen er weer aan. Romantisch met je liefje op een kleedje bij de openhaard, warme chocolade melk met slagroom in je hand, heerlijk vest en joggingbroek en aan je voeten iets vrolijks zoals de sokken van Happy Socks. Deze fijne, zachte sokken van Happy Socks verkoopt sokken voor mannen, vrouwen en kinderen. De sokken zijn ideaal voor een lazy sunday, een festival of doe eens gek om z’n Happy Socks naar je werk te dragen, want zeg nou zelf gezelligheid en vrolijkheid kent geen tijd, dus wordt het tijd voor Happy Socks.

Happy Socks is ontstaan om een bijzondere visie over te brengen; Het veranderen van een alledaags product in een kleurrijke design item dat ook geluk verspreidt.  Happy Socks biedt een assortiment dat bestaat uit gekleurde sokken in verschillende patronen en designs.

Happy Socks is onder andere te koop op deze drie websites;

https://www.happysocks.com/nl/
Op deze website vind je de uitgebreide collectie van Happy Socks.

https://overhemden.com/happy-socks
Overhemden.com is een website voor de moderne man. Je vind hier de beste merken,  Happy Socks voor dames als heren, T-shirst en uiteraard waar de website bekend om is overhemden.

https://heerenzaak.nl/sokken-in-amsterdam/
Een herenwinkel in Amsterdam die overhemden, t-shirts, accessoires, cadeaus en andere kleding voor de man verkoopt. De winkel heeft een uitgebreide collectie aan Happy Socks en luxere herensokken.

Heb jij ooit is van Happy Socks gehoord of heb jij zelf een paar sokken?

♥ Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shoplog New Season

augustus 26, 2015

Echte vrienden zijn zeldzaam

september 3, 2015