Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Reacties

augustus 25, 2014 bij 6:35 pm

Harpers Bazaar is echt superleuk!augustus 25, 2014 bij 7:23 pm

Hee meid! Ik moést even terug komen op je reactie op mijn blog hoor, haha.. Hoe heb je geraden dat het bij Tamara elbaz was? Heb je daar zelf ook stage gelopen? Ik denk dat er bij iedereen die daar stage heeft gelopen een belletje gaat rinkelen als ik zeg 'mensonterende taken en belachelijke PA werkzaamheden' XD xx

augustus 26, 2014 bij 8:36 am

Ik ben echt heel benieuwd, kan niet wachten om het te lezen!

♥

http://www.style-chameleon.comaugustus 28, 2014 bij 5:51 pm

Vandaag op tv in het programma 'Koffietijd' (haha, oke ik kan niet geloven dat ik dat programma echt keek), sprak de hoofdredacteur over de uitgave van dit blad. Ik werd door haar al helemaal enthousiast en nu ik jouw foto's gezien heb… wauw!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Perfect new black dress

augustus 23, 2014