Annemieke's World / Personal

Hello February, Goodbye January

 

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er weer op lieve mensen! En wat ging dat hard vinden jullie ook niet? Alles gaat sowieso te snel. Deze maand ben ik jarig en word ik OMG. De 30 heb ik nu echt gepasseerd en is verleden tijd. Aan de ene kant gaat het echt verschrikkelijk hard, aan de andere kant ben ik blij dat ik weer een jaar ouder wordt. Er zijn mensen die niet eens de 30 halen. Wat staat er deze maand nu al op de planning en wat heb ik afgelopen maand gedaan? Je leest het in dit blogartikel.

Dagje Volendam, Hotspot voor heerlijke vis
 en warme chocolademelk
Het laatste weekend van januari was erg druk. Drie verjaardagen, boodschappen doen en een gezellig dagje met mijn lover naar Volendam. Als je mij volgt op Instagram kan je de heerlijke chocolade melk zien die wij dronken. Zijn jullie weleens in Volendam geweest? Afgelopen zaterdag was het behoorlijk koud en er stond veel wind, maar ondanks dat hebben wij het erg leuk gehad. Mocht jij naar Volendam gaan eet dan verse vis en patat bij Vishandel De Haven. Top kwaliteit en super lekker. Aan het begin van de dijk als je komt vanaf de kant van het vakantiepark, dan loop je er zo tegenaan. Het is het eerste winkeltje en is hierdoor niet te missen.

 

Het tulpenseizoen kom langzamerhand ook op gang en mij huis stond hier letterlijk te vol mee. Mijn buurvrouw had twee grote bossen over waarvan vijf kleine bosjes in verwerkt waren en mijn vriend kwam ook aanzetten met bossen tulpen. Hij werkt namelijk in de bollensector. Heel aardig en lief, maar ik had te weinig vazen, waardoor ik de tulpen kort moest snijden zodat zij in een bloempot konden staan. Ook super leuk om met bloemen te spelen hoe je ze kan decoreren.
Tulpen mania

Begin van de maand lag ik ziek in bed. Ik heb flink moeten overgeven, voelde mij moe en slap. Zeer vervelend allemaal, maar gelukkig gaat het nu beter. Alleen ik ben de afgelopen maanden en nog steeds verkouden. Wel verkouden, niet verkouden dit gaat zo maar door. Zijn jullie de wintermaanden ook ziek en verkouden geweest?

Een aantal van mijn favorieten series/ televisieprogramma’s zijn weer begonnen. Ik ben fan van Wie is de mol, The Blacklist, De TV-kantine, Smeris en Zomer in Zeeland. Leuk Leuk :-). Heerlijk onderuit gezakt op de bank met een zakchips en chocolade.

Daarnaast was het 16 januari de verjaardag van mij idool Aaliyah. Jammer genoeg is zij in 2001 verongelukt. Ik vind haar echt de voorloper van alle r&b zangeressen en blijf ik het K vinden dat zij er niet meer is en mee doet in de muziekindustrie, want wat had zij een mooie carrière kunnen hebben.

 

Voor de rest ben ik nog steeds bezig met mijn scriptie. Joepie zo fijn. Heb ik mijn examenportfolio ingeleverd, meerder sollicitatiebrieven verstuurd. Had ik mijn allereerste sollicitatiegesprek als maatschappelijk werker. Het meest spannende vind ik de uitslag en niet zozeer het gesprek. Tot op heden heb ik nog geen antwoord gehad, maar stel dat ik het word, dit vind ik nog het meest spannende. De eerste stap, een baan als maatschappelijk werker. Nu nog even de focus op het afstuderen en hoop ik dat ik vooruit kan bloggen, want de afgelopen maand is dit helaas niet gelukt.
Ik heb hierover een blogartikel geschreven.blogschema. Samen met mijn vriend zijn wij een stuk wezen lopen. Via zijn huis richting het duin naar het strand en door de winkelstraat weer terug naar zijn huis. Heerlijk als je in een badplaats woont, maar nooit op strand komt. hahah

Een kleine update wat ik de maand februari ga doen. Vandaag ga ik uiteten met mijn vriend. Gaan wij carnaval vieren en vier ik mijn verjaardag. Voor de rest heb ik nog geen leuke plannen, alleen de school en werkverplichtingen staan gepland. Heb jij al plannen voor deze nieuwe maand? Zo ja wat is dit? Voor februari wens ik je een gezellige en leuke maand.

 

❤Annemieke

 

Reacties

februari 1, 2018 bij 1:26 pm

Aaliyah is overleden in 2001, niet in 2011. 🙂 Alvast een gelukkige verjaardag!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blogger van de week: Marlien

februari 5, 2018