Annemieke's World | Personal

Hello october, Goodbye september

oktober 1, 2017

 

 

Afbeelding: Google afbeeldingen

Vandaag is het 1 oktober een nieuwe maand. Wat brengt deze nieuwe maand ons? Een maand met leuke dingen of minder leuke dingen? Gaan wij spannende avonturen beleven of ervaren wij vele leermomenten? Wat brengt de liefde in de relaties met onze dierbaren om ons heen? Geven zij ons meer geluk of ook verdrietige en gefrustreerde momenten?

Terugkijkend op september gaf deze maand  mij een hoop leuke dingen maar ook een heel groot inzicht wat mij de komende maanden staat te wachten, namelijk afstuderen. Nee, ik ben geen langstudeerder. Gelukkig niet. Er waren twee startmomenten van de opleiding die ik momenteel volg en ik startte toen in februari. Ook heeft deze maand mij op liefdesgebied een hoop vreugde gebracht. Hoewel ik nog wel steeds hoofdpijn van mannen krijg. Zij komen toch echt van een andere planeet hoor. Tevens waren de Oranjefeesten weer in volle gang en heb ik genoten van de plaatselijke kermis. Dit betekende oliebollen, vuurwerk en feestjes.

Daarnaast is enkele dagen geleden de herfst ingetreden. De buitentemperatuur geeft iets anders aan, maar er vallen al bladeren van de bomen of zijn al aan het verkleuren.De herfst is net als de lente mijn lievelingsseizoen. De natuur veranderd in mooie kleuren en dit vind ik prachtig om te zien. Wandelen en de geur opsnuiven van de bossen vind ik heerlijk. Daarom kijk ik ook naar het weekendje weg uit die eind oktober gaat plaatsvinden. Ook zie je in de winkels het vogelvoer, de pepernoten en de kerstspullen al liggen. Ja, kerstspullen! Hoe absurd voorwoorden, vind ik. Kom op zeg, kan je dan ook rond de kerst al paaseieren kopen?!
Kinderen raken hier toch van in de war. Nu is het aftellen naar de feestdagen begonnen. Over twee maanden zijn wij in december en het gaat snel een beetje te snel allemaal. Stiekem ben ik in mijn hoofd al de kleuren van de styling van  mijn kerstboom aan het doen. Welke kleuren, dat zien jullie over twee maanden. Maar nu eerst concentreren op de nieuwe maand waarin wij een hoop avonturen gaan beleven, mooie herinneringen gaan maken en opnieuw gaan groeien als persoon.

Een mooie maand oktober toegewenst.

❤ Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *