Herfst inspiratie
Herfst

De herfst is weer begonnen

De herfst is weer begonnen en officieel van start gegaan. Dag zomer, dag blote benen en dag korte rokjes. Hello, We mogen weer inpakken en ongeschoren door het leven gaan. Wat een verademing kan dit wezen zeg. Constant scheren, waxen, laseren, in hullen in corrigerend ondergoed voor onder je jurk. Pff. Ik ben blij dat deze kleding weer terug de kast in kan. De herfst vind ik net als de lente de leukste seizoenen en weet je waarom?

Meer herfst inspiratie en tips vind je hier

Dit komt omdat de nieuwste modeseizoenen gaan beginnen. De lente loopt door tot in de zomer en dan begint de herfst met een nieuw modeseizoen wat door loopt  tot in de winter. Het kriebelt bij mij als september steeds dichter in de buurt komt en de feestweken van start gaan, want dit betekent voor mij een nieuw seizoen aan mode.Ook gaat de natuur zo mooi kleuren en ruikt de geur altijd zo bijzonder. De lage mist in de ochtend en het langzaam wakker worden van de natuur. Prachtig vind ik dit.

Op vakantie gaan in een boshuisje/bungalowpark die midden in de natuur staat, vind ik in dit seizoen ook zo magisch en heerlijk. Ik kom dan echt tot rust en kan uren naar al het moois in de natuur kijken, daar geniet ik zo van. Als kind had ik dit al en nog steeds. De natuur is zo puur. Jammer genoeg vind ik wel dat de zon eerder ondergaat, en later op komt. Je staat eigenlijk letterlijk in het donker op en je gaat in het donker naar bed. Ik kan zo moeilijk tegen die donkere dagen, het maakt mij moe en soms heb ik weinig energie. Is dit ook voor jou herkenbaar?

Is eenmaal de herfst begonnen, dan ben ik al mijn hoofd begonnen aan het plannen van de feestdagen, wat ik wil dragen en welke gerechten ik wil gaan maken. Het sinterklaasfeest is dit jaar al ingepland en de kerst ook. Op mijn blog vind je trouwens lekkere sinterklaas recepten en voor de kerst komt ook nog wat online.

De herfst is dus begonnen en wat voor leuks gaat dit seizoen ons brengen? In ieder geval hebben we nog wat lekker nazomer weer, heerlijk hoor die warmte en dat de zon schijnt. Probeer daarom nog zo veel mogelijk vitamine d op te nemen voordat je gaat coconnen van de winter. Omdat er een nieuw seizoen is gestart, komen er natuurlijk ook nieuwe seizoensgebonden blogartikelen online, maar ook blogartikelen die niet gerelateerd zijn aan de herfst. Lekkere recepten, veel modetips, een leuke vakantie tip en nog veel meer. Ik kan niet wachten om dit met jullie te delen en vaker te bloggen, want in de zomer neem ik vaker een break en blog ik minder.

Heel veel plezier met het lezen van de nieuwe blogartikelen, maar je kan ook een kijkje nemen bij de anderen blogartikelen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg

Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *